Annonce
Vejle

Kirkens Korshær i Vejle: Vi har ikke mistet modet

Det er ikke første gang, Kirkens Korshær i Vejle tænder lys og synger til fordel for en god sags tjeneste, nemlig som her i midtbyen i Vejle. PR-foto
Brugerne af varmestuen på Flegmade kan se frem til en hyggelig aften mandag 16. november. Søndag 22. november inviteres der til korshærsgudstjeneste i Sct. Nicolai Kirke.
Annonce

Vejle: I Kirkens Korshær i Vejle mærker man også følgerne af corona-pandemien med mange restriktioner og manglende indtægter.

Det har dog ifølge Tove Hertz Mikkelsen, korshærsleder i Vejle, ikke fået medarbejderne til at  mistet modet.

- Vores frivillige holder ufortrødent butikkerne kørende, og varmestuens/værestedets brugere forsøger også at tilpasse sig de nye rammer og passer godt på hinanden.

- Desværre kan vi i indsamlingsugen, uge 47, ikke som før, skabe fokus og øget indtjening, ved at afholde lystænding, holde åbent hus og udsalg i vores butikker. I stedet har vi valgt at forsøge at forsøde hverdagen lidt for de mennesker, der kommer hos os, siger Tove Hertz Mikkelsen.

Tænd lys

  • I genbrugsbutikken på Flegmade kan man i ugens løb i forbindelse med  udstillingen “Hjem for hjemløse” købe og tænde et lys for en hjemløs til 20 kroner.
  • Man kan kan også donere et lys til samme pris på MobilePay 654848. Skriv “Tænd lys” i kommentarfeltet.
  • I uge 47 vil man dagligt holde “auktion” over en god og brugbar vare fra butikken.

Mandag 16. november  vil brugerne af varmestuen på Flegmade derfor kunne nyde en længere åbningsdag - med forskellige fællesskabsopbyggende ting som banko, andagt med lystænding i varmestuens gårdmiljø og lækker aftensmad.

Tove Hertz Mikkelsen, korshærsleder i Vejle, siger, at covid-19 ikke har fået medarbejderne til at mistet modet. Tværtimod. Nu er man klar til at tænde lys, til forkælelse og til en gudstjeneste. PR-foto

Som en afslutning på indsamlingsugen er der søndag  22. november klokken 17 korshærsgudstjeneste i Sct. Nicolai Kirke ved gadepræst Signe Toft og sognepræst Maibrit Pedersen.

- Vores brugere har brug for opmuntring. For ensomhed, psykiske problemer og misbrug bliver ikke mindre under en corona-pandemi. Tværtimod. Her kan selv små ting gøre en forskel og du kan hjælpe, forklarer Tove Hertz Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce