Annonce
Give

Kirkernes kor synger julen ind

Vonge: Der er god mulighed for at komme i julestemning, hvis man gæster Vonge Kirke torsdag 6. december klokken 19.30.

Koret består for øjeblikket af 28 sanger fordelt på sopran, alt, tenor og bas. Der arbejdes dog mest med trestemmige værker. Når koret giver koncerter råder det efterhånden over flere strenge at spille på.

Nogle af korsangerne deltager også i et vokalensemble, hvor de fordyber sig i mere komplicerede værker. Der er også dannet et damekor bestående af alle sopraner og alter fra voksenkoret.

Damekoret blev modtaget særdeles positivt ved sidste års julekoncert, og de vil medvirke igen i år. Der er også kormedlemmer, der på forskellig vis arbejder aktivt med musik også i andre sammenhænge.

Ved årets julekoncert får man således mulighed for at høre en af korsangerne spille tværfløjte, mens en anden korsanger opfører en solosang. En af kirkesangerne vil i år synge en meget fin spansk julevise.

Det vil blive en aften musik fra et særdeles varieret repertoire. Man vil blandt andet kunne høre "Ave Maria" af G. Fauré, "Jesu bleibet meine Freude" af J.S. Bach, "The Colours of Christmas" af John Rutter og "O Holy Night" af Adolphe Adam.

Hertil kommer nye og gamle julesalmer arrangeret for kor.

Poul Viller akkompagnerer fra klaver og orgel. Dirigent er kirkernes organist, Inge Hermann, der også akkompagnerer solisterne.

Tilhørerne får desuden selv mulighed for at være aktive, da der også vil blive sunget nogle af de kendte advents- og julesalmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce