Annonce
Sport

Kjartan Finnbogason hyldet i Parken for sine mål mod Brøndby

Kjartan Finnbogason, som her laver frispark på FCK's Rasmus Falk, fik chokolade af FCK-fansene efter VB's kamp i Parken. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019

Mathias Hebo Rasmussen fik debut for VB mod FC København i Parken - et opgør VB tabte med 2-0.

Annonce

København: Det er endnu ikke glemt, at Kjartan Finnbogason i sidste sæson havde en stor aktie i, at Brøndby ikke vandt det danske mesterskab.

Det mærkede angriberen, da VB søndag spillede i Parken mod FC København. På et banner takkede FCK-fansene Kjartan Finnbogason med ordene Kjartan Merci, og efter kampen fik Finnbogason en æske chokolade af mærket Merci.

- Jeg forstår godt, at FCK's fans er glade for, at rivalen ikke vandt mesterskabet, sagde Kjartan Finnbogason efter kampen i Parken, som VB tabte med 2-0.

Kjartan Finnbogason, som i sidste sæson spillede i AC Horsens, scorede to sene mål, da horsensianerne hjemme i næstsidste runde vendte 0-2 til 2-2, og det resultat kostede nærmest direkte Brøndby mesterskabet.

Finnbogason så ikke banneret, og med egne ord lagde han heller ikke mærke til de klapsalverne, da hans navn blev råbt op af stadion-speakeren, da han gennemgik VB's startopstilling.

Annonce

Hebo fik debut i Parken

Der var et nyt navn i VB's startformation, da Mathias Hebo Rasmussen fik debut efter vinterskiftet fra Lyngby.

Det var dog først i sidste øjeblik, at midtbanespilleren fik besked om, at han skulle spille. Det skete cirka et kvarter før tid, da det viste sig, at Ylber Ramadani ikke kunne spille på grund af et mindre muskelproblem.

- Jeg vidste godt, at muligheden var der, for Ramadani havde døjet lidt i ugen op til kampen, og jeg var klar, selvom jeg fik sen besked, sagde Mathias Hebo Rasmussen.

Det blev til en lille time, inden Mathias Hebo Rasmussen blev erstattet med Malte Amundsen.

- Det var fedt at få spillet, men jeg kunne godt mærke, jeg var lidt rusten. Man kan træne nok så hårdt, men det er noget andet, når man spiller kamp, sagde han.

Trods nederlaget fandt midtbanespilleren en del gode momenter, som VB-mandskabet kan tage med videre:

- Vi skabte mange chancer og spillede i perioder godt - det skal med videre til de næste kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce