Annonce
Vejle

Kjole-ikon besøger Vejle: Denne mand får vordende brude til at græde af glæde

Randy Fenoli har tidligere gæstet Vejle og Panayotis i 2017. Den amerikanske brudekjole-designer og tv-vært har formået at holde sit privatliv ude af medierne, samtidig med, at hans medvirken i Say Yes to the Dress har gjort ham verdenskendt. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Panayotis har fået den amerikanske brudekjoledesigner Randy Fenoli til at medvirke i bryllupsshow i Spektrum.

Annonce

Vejle: Den stilsikre modeekspert Randy Fenoli lægger vejen forbi Vejle den 9. november, hvor han deltager i et show, som brudekjoleforretningen Panayotis står bag i Spektrum i DGI Huset. - Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere et nyt forrygende show med Randy Fenoli. Her vil det være muligt at høre Randy fortælle om vejen mod succes som amerikansk tv-stjerne, på trods af en hård barndom og mange forhindringer undervejs, fortæller indehaver Michael Panayotis. For ikke-indviede kan det oplyses, at Randy Fenoli er designer, stjerne i tv-programmet Randy to the Rescue, og forfatter til bogen: It's All About the Dress.

Han er dog mest kendt som stjernen fra tv-programmet Say Yes To The Dress, der kører på kanalen TLC og Kanal 4. Et tv-show, der er så populært, at det bliver vist i 180 lande, og i øvrigt er i gang med sin 15. sæson. Her ender mange amerikanske vordende brude og deres mødre, søster og veninder som regel med at fælde en tåre, når den rette kjole viser bruden fra sin smukkeste side.

Programmet har også en dansk version, som blev vist på Kanal 4 i foråret, hvor Panayotis var værtsbutik. Derfor er samarbejdet mellem de to parter, meget naturligt.

Randy Fenoli

Når man møder Randy Fenoli i tv-serien Say Yes to the Dress, har den velklædte og charmerende designer en utrolig evne til at finde lige nøjagtig den rette kjole til enhver brud - uanset hvilken type hun er.Blandt hundredvis af kjoler på tætpakkede kjolestativer plukker Randy en kjole ud, og vupti - svaret på alle brudens drømme er fundet.

Om det var den karriere Randy Fenoli drømte om, da han som ni-årig begyndte at sy kjoler i sit barndomshjem i Illinois, vides ikke. Fakta er, at han i dag har en blomstrende karriere som tv-vært, forfatter og designer. På nettet anslås hans formue til omkring fire millioner dollar.

Randy Fenoli er single og har efter eget udsagn aldrig været gift, men alligevel har han altså spillet en afgørende rolle i tusindvis af bryllupper.

Annonce

Se Panayotis' nye kollektion

- Showet bliver krydret med gode råd og tips fra hans seneste bog It's All About The Dress, der er fyldt med inspiration til valget af drømme brudekjolen - og i løbet af showet vil modeeksperten give eksempler på, hvordan han forvandler ganske almindelige piger til smukke brude, fortæller Michael Panayotis. Efter foredraget vil der være catwalk med 2019-brudekjoler fra Panayotis, samt masser af inspiration fra en række udstillere fra bryllupsbranchen.

Billetter til showet kan købes på ticketmaster.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce