Annonce
Vejle

Klager over høj musik: Det blev værre af, at folk sang med

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet måtte hen over weekenden rykke ud til adskillige studenterfester og andre markeringer af sidste skoledag.
Annonce

Vejle Kommune: Den varme sommerweekend bar præg af festende unge mennesker, som fejrede sidste skoledag og studentertiden.

Men det var ikke nødvendigvis noget, som naboer i området havde lyst til at overhøre. Derfor kom der en del henvendelser til politiet om musik til ulempe.

Lørdag klokken 22 modtog politiet en anmeldelse om høj musik fra en havefest på Vardevej.
Anmelderen påpegede følgende: "Der synges med til musikken, hvilket bestemt ikke gør lyden lavere," fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.
Natten til søndag klokken 00.33 blev en patrulje sendt ud til en fest i et havetelt på Kong Hans Vej. Her blev der skruet ned for musikken, da man blev bedt om det.
Søndag nat klokken 01.24 fik politiet en anmeldelse fra Lyngbakken, hvor der var havefest.
- Da politiet kom frem, var festen lukket, og folk gået fra stedet, fortæller Mikkel Ross.

Annonce

Fest igen søndag aften

Politiets køreture til høj musik gentog sig igen søndag aften.

Man blev sendt til Volmers Plads klokken 21.41, på grund af anmeldelse om høj musik og larm, men politiet fandt ikke nogle mennesker til stede ved ankomsten.

Patruljer måtte også ud til studenterfester i Brundalen klokken 22.13 og på Ribe Landevej klokken 22.31. Begge steder var man flinke til at skrue ned, da man blev anmodet om det.

Det samme var tilfældet på Vestermarksvej klokken 22.33. På nogenlunde samme tid var en patrulje også en tur på Finlandsvej, hvor der blev spillet høj musik fra åbne vinduer på 4. sal. Men festen var gået i sig selv, da politiet kom frem.

Endelig spillede unge mennesker musik bag skolen i Gadbjerg klokken 23.30. Den fest nåede også at gå i sig selv, inden politiet nåede derud.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce