Annonce
Vejle

Klar med den tredje butik: Lidl åbner i Vejle midtby

Det er en erfaren købmand, der kommer til at stå i spidsen for Lidls nye dagligvarebutik på  Flegmade. Lukas Hagstrøm har været ansat i den tyske dagligvarekæde i otte år, heraf de seneste tre år som butikschef hos Lidl på Nørremarken. PR-foto
Torsdag 12. november klokken 8 slår Lidl dørene op til sin tredje butik i Vejle. Den nye butik ligger i det nye boligbyggeri på Flegmade 60 og åbner med et salgsareal på 1085 kvadratmeter og 75 parkeringspladser uden for butiksdøren.

Vejle: Lidl er klar til at åbne sin tredje butik i Vejle. Butikken, der får et salgsareal på 1085 kvadratmeter og byder på 75 parkeringspladser uden for døren, ligger i det nye boligbyggeri på hjørnet af Flegmade og Boulevarden.

Butikken åbner torsdag 12. november, og det bliver butikschef Lukas Hagstrøm, som klipper den røde snor til den tyske dagligvarekædes butik nummer 132 i Danmark.

Lukas Hagstrøm ser frem til at åbne butikken og starte et nyt kapitel i sin Lidl-karriere. Den erfarne butikschef er et velkendt detailhandels-ansigt for Lidl-kunderne i Vejle, for han har de sidste tre år været butikschef på Nørremarken.

Annonce

Butikschefen kommer med mere end otte års erfaring i Lidl. Men åbningen af butikken på Flegmade 60 er noget helt særligt, fordi han nu åbner sin egen butik med et helt nyt team og i kædens nye klæder.

- Vi er spændte på at åbne vores tredje butik i Vejle, og denne gang med vores helt nye indretning. Det er en stor oplevelse at være med til at åbne en topmoderne Lidl-butik i hjertet af Vejle, siger Lukas Hagestrøm i en pressemeddelelse.

Lidl har i forvejen to forretninger i Vejle: På Nørremarken og ved Vindinggaard Center

Skandinavisk udtryk

Den nye indretning i butikkerne er inspireret af et dansk og skandinavisk design, hvor kunderne får oplevelsen af en lys og stor butik. Som noget nyt vil der være kølemontre med kød først i butikken, og der er indrettet flere "shop in shop"-områder. Som eksempel vinafdelingen og frugt- og grøntafdelingen.

Lidls nye butik ligger i det nye boligbyggeri på hjørnet af Flegmade og Boulevarden. Foto: Torben Juhler

Når butikschefen sammen med sine ansatte og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V) på åbningsdagen tager mod kunderne, vil det ske under hensyntagen til myndighedernes corona-restriktioner.

- Vi vil følge covid-19-retningslinjerne, så vi er sikre på, at kunderne får en god indkøbsoplevelse. Så vi kommer til at åbne den nye butik efter samme foranstaltninger som i vores andre Lidl-butikker, siger Lukas Hagstrøm.

Annonce

Gode parkeringsmuligheder

Det har været vigtigt for Lidl, at det er let for bilister at komme til og fra butikken. Og at cyklister og gående også nemt kan gøre deres indkøb i den nye butik.Vi vil følge covid-19-retningslinjerne, så vi er sikre på, at kunderne får en god indkøbsoplevelse.

Lukas Hagstrøm


- Det glæder mig, at vi nu kan byde vores kunder velkommen i en moderne og bæredygtig butik, siger Mads T. Nielsen, der er Chief Property Management Officer i Lidl i pressemeddelelsen.

Lidls nye dagligvarebutik er åben mandage til søndage fra klokken 8 til klokken 22.

Annonce
Navne For abonnenter

27-årige Michelle er uhelbredeligt syg af sjælden sygdom: 'Jeg har forliget mig med tanken om at dø med det. Jeg vil bare ikke dø af det'

Danmark

Fredagens coronatal: 4559 nye smittede og ny top i coronarelaterede dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Egtved

Tusindvis af liter varmt vand forsvandt: Nu er årsag til varmeværks store vandspild fundet

Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Erhverv

Vejle-konditor bliver landskendt på TV 2: Optagelserne tog sin tid, fordi hun fik grineflip

Alarm 112

37-årig mand i kritisk tilstand efter soloulykke på landevej

Dødfødsler som følge af covid-19 stiger

Alarm 112 For abonnenter

22-årig dømt til behandling: Brød loven 28 gange i løbet af en times kørsel på motorvejen

Vejle

Der skal lægges rør i jorden: En af Vejles store indfaldsveje spærres i nogle timer

Billund

Legoland søger medarbejdere: Du kan få løn for at lege med Legoklodser

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Alarm 112

Politiet efterlyste 56-årige Søren: Han er nu fundet i god behold

Leder For abonnenter

Forbud mod larm og støjende adfærd ved demonstrationer mod kriminelle: Politiet er snublende tæt på at krænke den grundlovssikrede rettighed i Sandvad

Hedensted

Ingen vil bruge gammel spejderhytte: Nu står den til nedrivning

Annonce