Annonce
Vejle

Klar med den tredje butik: Lidl åbner i Vejle midtby

Det er en erfaren købmand, der kommer til at stå i spidsen for Lidls nye dagligvarebutik på  Flegmade. Lukas Hagstrøm har været ansat i den tyske dagligvarekæde i otte år, heraf de seneste tre år som butikschef hos Lidl på Nørremarken. PR-foto
Torsdag 12. november klokken 8 slår Lidl dørene op til sin tredje butik i Vejle. Den nye butik ligger i det nye boligbyggeri på Flegmade 60 og åbner med et salgsareal på 1085 kvadratmeter og 75 parkeringspladser uden for butiksdøren.

Vejle: Lidl er klar til at åbne sin tredje butik i Vejle. Butikken, der får et salgsareal på 1085 kvadratmeter og byder på 75 parkeringspladser uden for døren, ligger i det nye boligbyggeri på hjørnet af Flegmade og Boulevarden.

Butikken åbner torsdag 12. november, og det bliver butikschef Lukas Hagstrøm, som klipper den røde snor til den tyske dagligvarekædes butik nummer 132 i Danmark.

Lukas Hagstrøm ser frem til at åbne butikken og starte et nyt kapitel i sin Lidl-karriere. Den erfarne butikschef er et velkendt detailhandels-ansigt for Lidl-kunderne i Vejle, for han har de sidste tre år været butikschef på Nørremarken.

Annonce

Butikschefen kommer med mere end otte års erfaring i Lidl. Men åbningen af butikken på Flegmade 60 er noget helt særligt, fordi han nu åbner sin egen butik med et helt nyt team og i kædens nye klæder.

- Vi er spændte på at åbne vores tredje butik i Vejle, og denne gang med vores helt nye indretning. Det er en stor oplevelse at være med til at åbne en topmoderne Lidl-butik i hjertet af Vejle, siger Lukas Hagestrøm i en pressemeddelelse.

Lidl har i forvejen to forretninger i Vejle: På Nørremarken og ved Vindinggaard Center

Skandinavisk udtryk

Den nye indretning i butikkerne er inspireret af et dansk og skandinavisk design, hvor kunderne får oplevelsen af en lys og stor butik. Som noget nyt vil der være kølemontre med kød først i butikken, og der er indrettet flere "shop in shop"-områder. Som eksempel vinafdelingen og frugt- og grøntafdelingen.

Lidls nye butik ligger i det nye boligbyggeri på hjørnet af Flegmade og Boulevarden. Foto: Torben Juhler

Når butikschefen sammen med sine ansatte og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V) på åbningsdagen tager mod kunderne, vil det ske under hensyntagen til myndighedernes corona-restriktioner.

- Vi vil følge covid-19-retningslinjerne, så vi er sikre på, at kunderne får en god indkøbsoplevelse. Så vi kommer til at åbne den nye butik efter samme foranstaltninger som i vores andre Lidl-butikker, siger Lukas Hagstrøm.

Annonce

Gode parkeringsmuligheder

Det har været vigtigt for Lidl, at det er let for bilister at komme til og fra butikken. Og at cyklister og gående også nemt kan gøre deres indkøb i den nye butik.Vi vil følge covid-19-retningslinjerne, så vi er sikre på, at kunderne får en god indkøbsoplevelse.

Lukas Hagstrøm


- Det glæder mig, at vi nu kan byde vores kunder velkommen i en moderne og bæredygtig butik, siger Mads T. Nielsen, der er Chief Property Management Officer i Lidl i pressemeddelelsen.

Lidls nye dagligvarebutik er åben mandage til søndage fra klokken 8 til klokken 22.

Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Sport

Danmarks første medalje er i hus: Se Jesper Hansen skyde sig til OL-sølv

Debat

Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Billund For abonnenter

Marian og Bent droppede huset: Nu bor de fast i en campingvogn

Kultur

Heavy metal og dødningehoveder i køkkentapetet: 45-årige Karsten er medarrangør af ny metalfestival

Annonce