Annonce
Give

Klar - parat - og spark så bolden i mål

Er fotografen heldig med sit skud kan han fange en lille fodboldballet. Der er al mulig grund til at kigge inden for i en af de fire haller i løbet af weekenden. Arkivfoto: Jim Hoff
Omkring klokken 17 i dag sparkes der gang i den store indendørs fodboldturnering i Ikærhallen og Søndermarkshallen. Sportsforeningen Give Fremad er arrangører af turneringen, der fra i år har Dan Cake som hovedsponsor.
Annonce

Give: Klokken 16.44 i eftermiddag sparkes Dan Cake Cup i gang i Søndermarkshallen.

Det bliver U15/U16 Piger, der får lov at lægge fra land og det gør de nærmest med en slags lokalopgør: "Go Charge Pigerne" mod "Go Charge". De stiller op i Pulje 1 og går et af holdene videre fra pulje 1 og skal spille finalerunde, kan de komme til at møde det tredje søsterhold. I Pulje 2 finder man nemlig "Go Charge Stjernerne".

Navnene på de 175 tilmeldte hold afspejler ofte den sponsor, der gør holdenes deltagelse mulig. Og ladestationsfabrikanten "Go Charge" har altså hele tre hold med i U15/U16 Piger. Derudover er der syv andre hold og de ti hold skal gennem 54 kampe inden de har fået fundet vinderne.

Det tager tre timer og når pigerne er færdige træder U14 Drenge A ind på banen. Her er der "kun" en pulje med fem hold, så de har fundet vinderne allerede 21.48.

Imens afvikles tre puljer med hver fire hold U14 Drenge B deres indbyrdes kampe i Ikærhallen. De skal gennem i alt 31 kampe inden de klokken 21.18 har fundet vinderne.

Her kan du se fodbold i weekenden

Ikærhallen: Fredag aften, hele lørdag og hele søndag.

Søndermarkshallen: Fredag aften, hele lørdag og hele søndag.

Elkjærhallen: Lørdag mellem 9 og 16.

Givskudhallen: Søndag mellem 9 og 15.

Annonce

Præmier til alle

Efter hver række har spillet den sidste kamp og dermed fundet vinderne, er der præmieoverrækkelse og hyldest til vinderne. Men ingen af deltagerne behøver gå tomhændede hjem.

En lang række sponsorer sørger for, at der er spurtpræmier til alle deltagere. Holdene får udleveret en pose med præmierne, når de har spillet deres sidste kamp og spillerne er omklædte. Desuden er der en billet til kampen på Vejle Stadion mellem VB og Køge i Nordic Bet Ligaen.

Har man ikke mulighed for at se nogle af kampene fredag aften, skal man ikke fortvivle. Der spilles også på livet løs både lørdag og søndag. Lørdag spilles der foruden i de to haller i Give også i Elkjærhallen i Grønbjerg. Søndag er det Givskudhallen, der supplerer Ikær og Søndermarken.

Sidste fløjt lyder efter planen kort før klokken 18 i Søndermarkshallen. Det bliver U16 Drenge, der slutter festlighederne.

På det tidspunkt har de i alt 175 tilmeldte hold spillet omkring 450 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce