Annonce
Vejle

Klar til korprøve: Syng i kirkekor og lær gratis om musik

Sct. Nicolai Kirkekor optager nye medlemmer. Der er prøver onsdag og torsdag 23. og 24. juni. Er man med, er der chance for at synge udenlands. Privatfoto

Vejle: Onsdag og torsdag er der optagelsesprøver for nye sangere, som kunne tænke sig at synge i Vejle Sct. Nicolai Sogns Kor. Det er den kirke, der ligger på Kirketorvet i Vejle.

Der er forskellige kor for sangere i alderen fra syv år og op til 30 år.

Som kormedlem får man gratis undervisning i korsang, solosang, hørelære og musikkundskab, så man bliver i stand til at synge efter noder. Sangerne synger til gudstjenester og vielser i sognets tre kirker, Løget Kirke, Søndermarkskirken og Sct. Nicolai Kirke, og det gives der løn for.

Korene synger desuden til koncerter i Sct. Nicolai Sogn, i det øvrige Danmark og på koncertture i udlandet.

Pigekoret og Ungdomskoret med de ældste sangere har siden 1991 givet koncerter i Danmark og flere end 12 europæiske lande. Denne sommer gik koncertturen til Tyskland og Holland. Til daglig underviser organisterne, men til foråret afholdes der mesterkursus, hvor en gæstelærer kommer og underviser.

Interesserede kan henvende sig til sognets organister.

Der er prøver med start klokken 15.30 og 17.30 om onsdagen i Søndermarkshuset på Søndermarksvej og samme tider torsdag i Sct. Maria, Blegbanken 3A.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
JELLING

Stor forening giver flot løfte: Jellings sportsfolk er klar til at arbejde gratis for at løbe festivalen i gang igen

Annonce