Annonce
Trekantområdet

Klaus har fået selskab: Planen om en ny svømmehal og erhvervslokaler går ind i ny fase

Klaus Thagaard Hansen har boet i Nørre Aaby i mange år og er medlem af hallens bestyrelse. Foto: Rasmus Henriksen
Der arbejdes stadig seriøst med planerne om at få bygget en svømmehal med tilhørende erhvervslokaler i Nørre Aaby.
Annonce

Nørre Aaby: Der arbejdes stadig på at få et varmtvandsbassin til Nørre Aaby med plads til både erhverv, et kontor og mødelokaler, der alt sammen skal være en tilbygning til Vestfyns Kultur- og Idrætscenter.

I sommer fortalte Klaus Thagaard Hansen om det store forarbejde, han havde lavet, og rakte samtidig ud efter andre, der ville hjælpe med at realisere projektet, der ifølge beregninger løber op i en pris på lidt over 24 millioner kroner inklusiv moms.

Siden er der dannet en styregruppe på syv personer, hvor der stadig er plads til flere, fortæller Klaus Thagaard Hansen, der sammen med gruppen for alvor vil være synlig i det nye år.

Annonce

Syv millioner kroner.

Fra januar vil gruppen nemlig forsøge at få størst mulig opbakning bag projektet frem mod kommunalvalget 16. november 2021. Målet er, at politikerne vil give et økonomisk bidrag til projektet. Det er dog ikke fastlagt, hvor stort beløbet skal være.

- Det kan jeg ikke sige præcis på den måde. Jeg kan sige, at vi kommer til at skulle bruge syv millioner kroner. Der kan vi givetvis få nogle af pengene i sponsorater og ved at søge fonde og sådan noget. Så det er ikke de syv millioner kroner, de skal hoste op med. Men det er det beløb, vi mangler for at komme i gang, fordi så hænger driften godt sammen med et aktivitetsniveau på godt seks timer i døgnet, hvilket ikke er voldsomt meget, siger Klaus Thagaard Hansen.

Sådan kan du hjælpe

Har du en idé til projektet, eller kan du undvære nogle timer til at hjælpe med at realisere det, er du velkommen til at kontakte Klaus Thagaard Hansen og styregruppen, hvilket kan ske på mail: kth@stofanet.dk eller mobil: 21 30 09 92.

Han har tidligere fået flere tilkendegivelser fra behandlere, der vil være interesserede i at leje erhvervslokalerne, hvorfra de vil kunne bruge varmtvandsbassinet til deres patienter. Desuden har han lavet en markedsundersøgelse i lokalområdet, hvor der var efterspørgsel efter at kunne leje et lokale til eksempelvis fester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce