Annonce
Læserbrev

Klima-farcen från hinsidan - ikke alle iscenesatte stunts er lige heldige

Læserbrev: Som det har sig for vane i klimadebatten, er der gået yderligere spin i påstanden om menneskets ansvar for den "menneskeskabte" globale opvarmning.

Bekymrede ngo'er med Greenpeace i spidsen skal jo sørge for at holde donorerne orienteret, så der bliver frigjort flere penge til organisationerne.

Nu er det jo ikke alle iscenesatte stunts, der er lige heldige. Den lille svenske miljødarlings seneste atlanterhavstogt er et fint eksempel. Først sejler hun over Atlanten og derefter flyver hun hjem og lader en flok på fem sejlere flyve til USA for at hente båden. Altså en slags Ebberød Bank.

Nu er et sådan stunt jo let at gennemskue - helt på linje med "antiflyve-bevægelsen" under ledelse af Uffe Elbæk. Man siger ét og gør noget andet.

Derfor er det vigtigt, at vi lærer at sortere i de enorme iscenesatte informationer, der kun har som formål at misinformere og således pleje særinteresser - lige fra fake news om klimaet til fejlinformation om kommercielle interesser.

Verden vil som bekendt gerne bedrages, og ser vi på vores klode med retrospektive briller, er listen over påstanden om klodens snarlige undergang som bekendt lang.

Og straks, der meldes om skovbrande i Amazonas, springer medierne og miljøfantasterne ud og påstår, at Amazonas er verdens lungesystem.

Det er en lodret løgn. Sandheden er, at regnskoven forbruger lige så meget ilt, som den producerer.

Ind imellem tanker ved tastaturet, bliver der heldigvis tid til en tur til vores strand for nærværende skriver. Her skuer jeg over Kattegat og undrer mig over, hvorfor vandstanden ikke stiger. Det gør vandstanden imidlertid ikke, for vandet i Kattegat læser ikke aviser og ser tv.

Derfor må vi have vores danske klimaprofessor Johannes Krüger på banen. Hans bog "Klimamyten" bør være "tvangslæsning" for enhver journalist og skolelærer.

Men bogen er måske for afslørende og dermed mainstream, politisk ukorrekt?

Afslutningsvis bør det nævnes, at Deres skribent har besøgt floder som Main og Elben. Her står pejlemærker for vandstanden gennem generationer for langt over 100 år siden. Altså "før vi fik bil". Her blev vandstanden målt til langt over 10 meter over dagligt vande. Tankevækkende!

Eftertanker: Dette læserbrev handler udelukkende om klimaet. Det er således ikke et forsvar for menneskabt miljøsvineri. Det er en helt anden sag. For her trænger verdens overbefolkning til en ordentlige tur i ribberne og en fast hånd i opdragelsen.

Et rap over fingrene eller en i røven var ikke for meget!

Jens Jørgen Larsen. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce