Annoncørbetalt indhold

Klimavenligt strøm er med til at nedbringe mængden af CO2 i atmosfæren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag er klimaet en vigtig ting, som fylder meget blandt os mennesker, og særlig stort er emnet hos de yngre generationer. Og det er bestemt også med god grund. Den globale opvarmning er nemlig en realitet. Den er i fuld gang, og den påvirker vores klima rundt i hele verden.


Annonce

Menneskers energiforbrug påvirker klimaet i en negativ retning

Den globale opvarmning er med til at skabe klimaforandringer rundt i hele verden. Her er der tale om klimaforandringer som tørke, oversvømmelser, temperaturstigninger og naturkatastrofer. Disse klimaforandringer er menneskeskabte, og de påvirker os alle, både mennesker, dyr og planter. Særligt påvirket bliver de mennesker, der er nødsaget til at flytte, da det område de bor i ikke længere kan leves i. Også dyr som isbjørne, pingviner og sæler får sværere ved at overleve, da isen smelter, og det skaber hårde levevilkår. Blandt de ting som har en negativ effekt på miljøet, og derfor også vores klima, er vi menneskers energiforbrug. Her er det særligt de fossile brændstoffer, som kul og olie, der er med til at få mængden af CO2 i vores atmosfære til at stige. Løsningen på det vil være at finde andre alternative energikilder, som ikke vil påvirke vores klima i en lige så høj grad. Eksempler på andre alternative energikilder kunne være vindkraft gennem vindmøller eller solenergi ved brug af solceller.


Det skal du tænker over når du vælger elselskab  

I forhold til at bringe mængden af CO2 i atmosfæren ned, og dermed hjælpe vores klima, så er der flere ting som man kan gøre. En af de ting, som kan være til stor gavn, er at se på sit eget elforbrug. Ved for eksempel at spare mere på sit elforbrug, så kan man være med til at skåne miljøet og blive mere klimavenlig. At spare på sit elforbrug kan for eksempel være at slukke på stikkontakten, når man ikke er i lokalet. Og udover at det skåner vores miljø, så vil det også give en mindre elregning i slutningen af hver måned. Der findes i dag også elselskaber, som både har deres fokus på klimaet, samtidig med at de holder deres priser i den lave ende. Et eksempel på sådan et elselskab kunne være elselskabet Blue Energy. Blue Energy har nemlig billige strømaftaler, samtidig med at de tænker på vores klima og miljø. Alt strøm fra Blue Energy er 100% klimavenligt, og er du interesseret, vil du blandt andet kunne læse mere omkring deres strømaftaler her. Udover at deres strøm er 100% klimavenligt, så planter Blue Energy også et træ for hver nye kunde der kommer. På den måde kan du ved at blive kunde hos Blue Energy være med til at skabe skove rundt i hele Danmark, og dét er med til at nedbringe vores mængde af CO2 i atmosfæren, og er dermed også et valg, som både er gavnligt for dig, vores klima og vores miljø.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.