Annonce
112

Klip-klip-klip: Ni bilister talte i håndholdt telefon

Arkivfoto: Michael Bager
Det stod mandag klart, at uopmærksomheden i trafikken lever i bedste velgående. Sydøstjyllands Politi holdt færdselsaktion på de mest trafikkerede veje.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands Politi holdt mandag en færdselsaktion, hvor temperaturen på uopmærksomheden i trafikken skulle tages.

Det resulterede i, at ikke færre end ni bilister fik en bøde og et klip i kørekortet for at tale i håndholdt mobiltelefon bredt ud over Vejle, herunder på Fredericiavej, på Horsensvej, på Damhaven og i Skovgade.

- Vi befandt os på de mest trafikkerede veje, men ni er for højt et antal, så derfor starter vi op med en færdselsaktion igen i dag (tirsdag, red.). Man skal køre i bil, når man kører i bil, sagde politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi tirsdag morgen.

Politikommissæren nævner også, at der i løbet af årets første to måneder i politikredsen allerede er udskrevet 600 bøder til bilister, der har haft hånden oppe ved øret, når de har talt i mobiltelefon.

Under færdselsaktionen blev fire personer desuden en bøde for ikke at anvende sikkerhedssele. Bøderne faldt på Horsensvej og Fredericiavej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce