Annonce
112

Klip-klip-klip: Ni bilister talte i håndholdt telefon

Arkivfoto: Michael Bager
Det stod mandag klart, at uopmærksomheden i trafikken lever i bedste velgående. Sydøstjyllands Politi holdt færdselsaktion på de mest trafikkerede veje.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands Politi holdt mandag en færdselsaktion, hvor temperaturen på uopmærksomheden i trafikken skulle tages.

Det resulterede i, at ikke færre end ni bilister fik en bøde og et klip i kørekortet for at tale i håndholdt mobiltelefon bredt ud over Vejle, herunder på Fredericiavej, på Horsensvej, på Damhaven og i Skovgade.

- Vi befandt os på de mest trafikkerede veje, men ni er for højt et antal, så derfor starter vi op med en færdselsaktion igen i dag (tirsdag, red.). Man skal køre i bil, når man kører i bil, sagde politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi tirsdag morgen.

Politikommissæren nævner også, at der i løbet af årets første to måneder i politikredsen allerede er udskrevet 600 bøder til bilister, der har haft hånden oppe ved øret, når de har talt i mobiltelefon.

Under færdselsaktionen blev fire personer desuden en bøde for ikke at anvende sikkerhedssele. Bøderne faldt på Horsensvej og Fredericiavej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce