Annonce
Sport

Klopp efter clean sheet: Havde glemt følelsen

Adrian Dennis/Ritzau Scanpix
Da Bournemouth blev slået 3-0, var det Liverpools første clean sheet siden september.
Annonce

Liverpool er ustoppelig i toppen af Premier League. Lørdag vandt holdet for 15. gang i 16 ligakampe, og der var endda flødeskum på toppen i form af et "clean sheet", da Bournemouth ude blev slået med 3-0.

Faktisk skal man helt til september for at finde den seneste kamp, hvor Liverpool holdt målet rent.

- Jeg havde faktisk glemt følelsen for at være helt ærlig. Det er fantastisk. Det var de mest brugte ord i omklædningsrummet efter kampen: "Clean sheet. Clean sheet. Clean sheet", fortæller manager Jürgen Klopp.

- Alle var desperate efter det, og nu fik vi det. Så lad os gøre det noget oftere. Det ville være brugbart med et rent mål allerede på tirsdag i Champions League mod RB Salzburg. Det ville være godt, fortsætter han.

Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita sendte Liverpool mod sejren inden pausen, før Mohamed Salah cementerede den kort inde i anden halvleg.

- Det var 100 procent perfekt. Vi scorede smukke mål, skabte flere chancer og var ikke rare at spille mod.

- Fra 3-0 kontrollerede vi kampen. Spillerne ville gerne ud over stepperne, men jeg ønskede ikke, at vi skulle løbe unødvendige risici, siger Klopp.

Senere lørdag fik Liverpool en gave serveret af Manchester United, der slog Manchester City med 2-1 på udebane.

Resultatet betød, at Liverpool nu har 14 point ned til City, der har vundet mesterskabet de seneste to sæsoner.

- Vi må fokusere på, hvad vi skal gøre og tænke på den næste kamp. Det er lige meget, om afstanden er 6, 8 eller 14 point. Vi må bare køre på. Vi har et fantastisk hold, siger City-manager Josep Guardiola.

Leicester er lige nu Liverpools nærmeste konkurrent i Premier League-tabellen. Kasper Schmeichels hold er 11 point efter på andenpladsen, men kan mindske afstanden ved at vinde udekampen søndag mod Aston Villa.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce