Annonce
Ikast-Brande

Klovborgs digitale skærme er sat op

Den ene af info-skærmene er at finde i købmandsbutikken i Klovborg. Købmand Nina Nedergaard synes, at det er et strålende initiativ. Foto: Peter Hald

To store informations-skærme anbragt på strategiske steder vil gøre byens aktiviteter mere synlige.

Klovborg: Lokalrådet i Klovborg er ved at lægge sidste hånd på et projekt, der kan være med til at få foreninger og virksomheder i Klovborg mere i fokus - nemlig to digitale informations-skærme, hvor byens aktiviteter vil få en fremtrædende plads.

Skærmene er allerede sat op. Den ene er anbragt i indgangspartiet ved købmandsbutikken på Storegade, og den anden skærm er at finde i udstillingsvinduet ved tankstationen lidt længere henne på Storegade.

- Skærmene er tændt, men viser foreløbig kun reklamer. I næste uge skulle der gerne komme meget mere på. Så begynder vi at vise indslag med de forskellige aktiviteter, der foregår i byen, fortæller Hanne Pedersen, der er formand for lokalrådet i Klovborg.

Når skærmene er helt klar, vil der være tre felter - til venstre en oversigt over arrangementer og aktiviteter - i midten større opslag med arrangementer og reklamer og til højre logoer for firmaer.

- Fordelen er, at det bliver meget lettere at følge med i, hvad der sker her i Klovborg, siger Hanne Pedersen.

Annonce

Mange øjne

De to placeringer af skærmene er valgt med omhu. Købmandsbutikken er byens eneste dagligvareforretning, så her kommer stort set alle. Og ved tankstationen ud for Klovborg Autoværksted er det muligt at se på skærmen, mens man tanker brændstof.

Det skulle alt i alt bidrage til, at der hver dag vil være rigtig mange øjne, der kigger på skærmene.

Projektet har været et stykke tid undervejs og har kostet cirka 20.000 kroner - penge, der kommer fra landsbyens såkaldte grundtilskud.

De lokale foreninger og virksomheder bidrager med at indsende oplysninger, og der er nedsat et udvalg på tre personer, Lene Skovgaard, Vagn Hougaard Sørensen og Lars Knudsen, der sørger for administrationen af de oplysninger, der løber ind.

- De tre har gjort et kæmpearbejde, understreger Hanne Pedersen.

Folk har allerede lagt mærke til skærmene, og i købmandsbutikken er købmand Nina Nedergaard begejstret:

- Det bliver rigtig godt at få et overblik over byens aktiviteter - det er også noget kunderne glæder sig til, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce