Annonce
Kultur

Klub for børn fylder 125 år

Festen for børne- og juniorklubben markeres søndag 24. november fra klokken 14 til 17 med jubilæumsgudstjeneste i Gludsted Kirke (billedet) og efterfølgende fest i Gludsted Sognegård. Arkivfoto: Morten Pape
Fest i Gludsted på søndag for Gludsted Børneklub og Juniorklub
Annonce

Gludsted: I de sidste 125 år har der uden afbrydelser været holdt klubaktivitet for børn i Gludsted Missionshus ved hjælp af frivillige.

Først under navnet Gludsted Søndagsskole, senere omdøbt til Gludsted Børneklub, idet klubben ikke længere foregik om søndagen.

For 20 år siden blev børneklubben udvidet med Gludsted Juniorklub, et populært tilbud for de lidt ældre børn.

Klubberne er i dag fortsat aktive under ledelse af frivillige og hver klub har hver mandag besøg af 15 til 20 børn i perioden fra september til april.

- Det giver os anledning til at feste, og vi glæder os til at fejre denne historiske dag søndag 24. november fra klokken 14 til 17 med jubilæumsgudstjeneste i Gludsted Kirke og efterfølgende fest i Gludsted Sognegård. Vi vil derfor gerne invitere alle nuværende og tidligere klubbørn og forældre, ledere, samt alle uanset tilknytning til klubarbejdet til fest i byen og for byen Gludsted, lyder det fra de frivillige fra Gludsted Børneklub og Juniorklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce