Annonce
Vejle

Klubkammerater fulgte med på storskærm

Medlemmerne af bridgeklubben Bridgehøjborgen fulgte finaledysten i Kina via storskærm. Til forskel fra spillerne kunne tilskuerne se alle kort, så det føg med gode råd. Privatfoto
Flere vejlensiske bridge-spillere stod lørdag tidligt op for at heppe på H.C., som var med til at vinde guld til Danmark.
Annonce

Vejle: Da de to sidste finalerunder i VM for seniorer skulle afvikles med start tidligt lørdag morgen dansk tid, var der stor tilstrømning til bridgelokalerne i Toftebo. Klubmedlemmerne i H.C. Nielsens "Bridgehøjborgen" havde rigget to storskærme til, så man kunne følge med i slagets gang i Kina ved de to borde, der hver besat med et par fra England og Danmark.

Kampen var næsten lige, men hurtigt trak danskerne i den rigtige retning, og det endte da også med en VM-titel. Men det er næsten mere nervepirrende at følge spillet end selv at være med ved bordet.

Som tilskuer kan man nemlig se, hvordan samtlige kort er placeret, og derfor har man let ved at fastslå, hvordan aktørerne skal spille.

Så det føg gennem lokalet med gode råd, som ikke alle ville holde ved en nærmere analyse. Der er nemlig stor forskel på, hvad der statistisk set er den bedste spilleplan, og hvad der aktuelt fører frem. Spillerne kan nemlig kun se halvdelen af kortene og under meldeforløbet endda kun deres egne 13 kort.

H.C. Nielsen kom hjem til Vejle sent søndag, og han viste selvfølgelig sin guldmedalje frem i Bridgehøjborgen, som er hans hjemmebane. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce