Annonce
Sport

Knæskade ødelagde Frederik Rønnows sæsonstart

Frederik Rønnow skal hjem og slås for pladsen som førstemålmand i Eintracht Frankfurt. Foto: REUTERS/Carlos Barria

Frederik Rønnow slås stadig med de tyske gloser i sin nye klub Eintracht Frankfurt.

Aarhus: Den tidligere Horsens-målmand Frederik Rønnow slås stadig med de tyske gloser i Frankfurt.

- Det går fint med fodboldudtrykkene, men jeg taler langtfra flydende tysk endnu, indrømmer han.

Fodboldmæssigt startede han med et nederlag på 5-0 til Bayern München i Super Cup'en og 2-1 til Ulm i pokalen, hvor Frankfurt var forsvarende pokalvindere.

Det førte til, at klubben lejede den tidligere Frankfurt-keeper Kevin Trapp hjem fra Paris St. Germain. Han vogtede målet i den seneste kamp, blev modtaget med åbne arme af det lokale publikum, men var langt fra fordums styrke og lavede et par brølere.

- Jeg har ikke fået den start, jeg havde ønsket, fordi jeg beskadigede mit knæ under den første træning. Jeg var ude i fem uger, først med ferie efter VM, dernæst med en knæskade, og det satte mig tilbage, at jeg ikke kunne træne.

- Din afløser spillede svagt i sin første kamp?

- Det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg må se på mig selv. Jeg har ikke trænet så meget med Kevin Trapp, fordi jeg har været hjemme til landskampen, men vi har en udmærket målmandstræner, og ham har jeg arbejdet en del med.

- Det er anderledes, end jeg er vant til, og det er en udfordring. Vi er kommet godt på plads med en god lejlighed, og selv om Frankfurt ikke er en storby - den er større end Horsens, husk på, jeg har boet i København i tre år - så er det fint, at den internationale lufthavn gør det lettere for os at komme hjem, og den har allerede gjort det lettere for mange af mine venner til at komme på besøg dernede, siger Frederik Rønnow.

Han vender hjem til Frankfurt og skal bruge den kommende tid til at overbevise cheftræner Adi Hütter om, at han er fremtidens målmand i Eintracht Frankfurt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce