Annonce
Debat

Kolding 2040 - Hvordan ser vores by og kommune ud om knapt 20 år?

Læserbrev: Vi kan ikke spå om fremtiden, men vi kan kigge på, hvordan vi forestiller os, udviklingen bliver. Med omtanke, grundighed og fakta kan vi så forsøge at lave en plan, der rækker ud til fremtiden.

Kolding har længe manglet en overordnet plan frem mod 2040. Konservative vil i løbet af valgkampen præsentere vores bud på en sådan plan, en plan vi kalder C-2040. Denne plan skal række langt ind i tiden og skal betjene fremtidens borgere, også efter vi selv ikke længere har indflydelse på denne.

Kolding har længe manglet en overordnet plan frem mod 2040.

Senest har vi fremlagt vores bud på en inderhavn med inspiration til en kanalby, der fletter området omkring Koldinghus sammen med inderhavnen. Hvordan vil vi gerne have vores by udvikler sig, hvilke uddannelser, virksomheder og kulturtilbud ønsker vi at tiltrække? Hvor mange borgere forventer vi skal bo i Kolding og vores vigtige centerbyer? Hvor mange betaler skat, og hvor mange er på offentlig forsørgelse? Hvor mange ældre, børn og unge er der, hvilke behov har de, og er det de samme behov som i dag?

Annonce

Alle disse spørgsmål er vigtige at have for øje, når vi planlægger for fremtiden. Vi ønsker, at det er borgerne, sammen med fagfolk og politikere, der skal sætte dagsordenen for udviklingen, og ikke som nu, at det er udefrakommende investorer og aktører, der bestemmer udviklingen af Kolding.

Med C-2040 planen i hånden sikrer vi, at vi knytter alt det gode eksisterende i Kolding sammen. Vi undgår hovsa-løsninger og uhensigtsmæssige investeringer. Konservative vil arbejde for en kommune og en by, hvor der er tænkt sammenhænge og nærhed for alle borgere i Kolding.

C-2040 skal turde at stille krav til miljø, turde at udfordre de kortsigtede løsninger, turde at blive upopulær ved at sige tingene som de er og udfordre det bestående hvis det ikke er godt nok.

C-2040, en fremsynet plan for byudvikling, miljø og mennesker.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Debat

Debat: Blå bloks landbrugsudspil er rent klimabluff

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce