Annonce
Trekantområdet

Kolding Boldklub fighter sig til point

Kolding Boldklub fightede sig til et point mod gæster fra OKS. Foto: Carsten B. Grubach

Lørdag eftermiddag tog Kolding Boldklub hjemme mod OKS fra Odense. Kolding Boldklub skulle forsøge at rejse sig efter pokalnederlaget mod Marstal/Rise i mandags. Koldingenserne startede sæsonen i Danmarksserien med en sejr mod TPI i sidste uge. Kampen mod OKS endte 1-1.

De to hold var i starten af kampen meget jævnbyrdige, og chancerne gik fra hold til hold.

Der skulle gå 37 minutter før det første mål blev scoret i kampen. Benjamin Watson scorede direkte på frispark, og gav OKS en 0-1 føring.

Denne føring holdt til halvleg, men koldingenserne kom hurtigt ud efter pausen, og havde i det 46 minut fik de kæmpet sig frem til en fri løber. Dog blev denne reddet af OKS målmanden. Efter dette blev kampen igen meget jævnbyrdig, uden nogle helt store chancer for nogle af holdene.

Opgaven blev ikke gjort nemmere for Kolding Boldklub, da der efter 84 minutter blev uddelt et rødt kort til Koldings Oliver Buhl for en såkaldt nødbremse.

Dog fik Koldingenserne kæmpet sig tilbage, og efter 87 minutter, fik hjemmeholdet udlignet til kampens endelige resultat 1-1. Målet blev scoret af Sophus Raarup.

Cheftræner for Kolding Boldklub Anders Flaskager sagde efter kampen:

-Det er en underlig følelse man står med efter kampen. På den ene side er man glad for det point man får, når man scorer sent, med på den anden side, så føles det som to tabte point med det antal chancer vi skabte i kampen.

Og fortsætter:

-Havde vi udlignet tidligere, så havde vi vundet kampen, målt på det antal chancer vi havde. Målte vi kampen på chancer, så stod den nok 12-2 i vores favør.

Resultatet betyder at Kolding Boldklub efter to kampe har fire point, og deler puljens andenplads med Otterup B & IK.

Næste kamp for Kolding Boldklub er på udebane mod holdet som Kolding deler andenpladsen med, nemlig Otterup B & IK. Kampen spilles lørdag den 17. August.

Kolding Boldklub – OKS: 0-1 (1-1)

Målscorer: Benjamin Watson (37), Sophus Raarup (87.)

Fodbold, Herrer, Danmarksserien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce