Annonce
Trekantområdet

Kolding får Flashdance næste år

Først næste er bliver der atter festsspil på amfiscenen ved Geografisk Have. Arkivfoto: John A. Petersen

Kolding: Der bliver ikke noget festspil i år på amfiscenen i Kolding. Det står klart efter et hasteindkaldt bestyrelsesmøde tirsdag aften hos Dr. Dorothea Teatret, hvor man har vendt de muligheder, der var tilbage, efter at statsminister Mette Frederiksen har afblæst alle store arrangementer til og med august.

Resultatet er blevet, at man indstiller arbejdet med årets festspil.

- Vi tør ikke gøre andet end at aflyse. Til gengæld er det besluttet, at i stedet for at vise "Flashdance" i år, så bliver det festspillet til næste år, siger Jacob S. Knudsen, der er formand for Dr. Dorothea Teatret.

Han arbejder lige nu med at finde ud af, hvad der skal ske med de mange billetter, som allerede var solgt til årets festspil.

Samtidig har man sat arbejdet i gang med at redde den næsten udsolgte teatermusical, "Venner kom og se", som skulle have haft premiere i begyndelsen af april.

- Vi kontakter alle medvirkende for at høre, om det kan lade sig gøre at spille forestillingen til september. Hvis det kan lade sig gøre, så er det i hvert fald vores plan, siger teaterformanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hjernehold holder sammen

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce