Annonce
Trekantområdet

Kolding: Oplev blodets forbandelse på et mørkelagt slot

Haunted Castle, der udvikles i et tæt samarbejde mellem Koldinghus og horrorvirksomheden Dystopia Entertainment, er et stort horrorbaseret interaktivt totalteater. Foto: Tomas Vahlkvist
Kolding: Oplev

Kolding: I kl. 10 åbner billetsalget til tredje udgave af Haunted Castle på Koldinghus, lyder det i en pressemeddelelse fra Koldinghus.

Haunted Castle, der udvikles i et tæt samarbejde mellem Koldinghus og horrorvirksomheden Dystopia Entertainment, er et stort horrorbaseret interaktivt totalteater, der ved hjælp af specialdesignet lyd, lys, dekorationer og skuespillere i dragter gør fortiden vedrørende, involverende og underholdende – og meget uhyggelig.

Årets Haunted Castle har undertitlen "Blodets forbandelse" og tager udgangspunkt i en fiktiv historie fra 1500-tallet om, at en række unge jomfruer er fundet dræbt i Koldings gader, fuldstændig drænet for blod og med bidemærker på halsen. Deltagerne, der bliver ført rundt på et mørklagt slot i grupper på cirka 10 personer, får til opgave at løse gåden om, hvem eller hvad der står bag denne serie af uforklarlige mord. Der er premiere på Haunted Castle fredag 31. januar 2020 og efterfølgende er der syv spilleaftener frem til 15. februar. Billetter købes på Koldinghus' hjemmeside.

Koldinghus er klar til at præsentere Haunted Castle. Foto: Henning Schjødt Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce