Annonce
Trekantområdet

Koldingbibliotekerne åbner yderligere for borgerne

Nu kan de studerende igen bruge biblioteket, som de plejer. Foto: Katrine Worsøe
Alle biblioteker i Kolding Kommune er klar til at åbne yderligere for sin service.
Annonce

Kolding: Nye retningslinjer giver borgerne mulighed for igen at opholde sig på bibliotekerne i den bemandede åbningstid. Det betyder, at dagens aviser igen er tilgængelige, og det er muligt at studere og holde møder på bibliotekerne igen.

Da bibliotekerne kunne åbne igen den 18. maj var det i første omgang kun for udlån og aflevering. Nu betyder nye retningslinjer imidlertid, at bibliotekerne vender tilbage til en mere normal hverdag. Dog stadig med enkelte undtagelser.

- Det er dejligt, at vi igen kan åbne for ophold på bibliotekerne. Det har været savnet af mange, især de studerende der plejer at benytte sig af bibliotekets rum til fordybelse”, fortæller bibliotekschef Pia Henriette Friis i en pressemeddelelse.

Biblioteket bliver indrettet, så der er god afstand mellem siddepladserne.

Læs mere

På bibliotekets hjemmeside www.koldingbib.dk er der mere information om genåbningen.
Annonce

Mødelokalerne kan bookes igen

Bibliotekernes mødelokaler er blevet indrettet, så de tager højde for reglerne om afstand. Det er dermed igen muligt at booke lokalerne på bibliotekets hjemmeside.

Myndighedernes retningslinjer for forsamlinger skal følges, selv om rummene normalt har plads til flere mennesker. På bibliotekets hjemmeside kan man orientere sig i mødelokalernes indretning, inden man booker.

Før nedlukningen var der forskellige muligheder for at få rådgivning på bibliotekerne. Det begynder igen, efterhånden som de forskellige foreninger bliver klar til det. På bibliotekets hjemmeside vil der løbende blive informeret om opstart.

Annonce

Enkelte undtagelser

Den yderligere åbning for ophold på bibliotekerne vil være i den tid, der er personale til stede. I Kolding er det i den almindelige åbningstid, mens det i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup er i den betjente åbningstid.

Det vil endnu ikke være muligt at benytte bibliotekets computere og printere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce