Annonce
Trekantområdet

KoldingQ overmatchet af Fortuna Hjørring

Kolding Q møder Fortuna Hjørring. Foto: Joan Anette Karlsen

KoldingQ skulle søndag på udebane møde Fortuna Hjørring. KoldingQ var inden kampen stadig ubesejret i Gjensidige Kvindeliga, og kunne med en sejr indtage førstepladsen i rækken ind i landskampspausen. Kampen endte med en 3-0 sejr til Fortuna Hjørring.

Kampen startede med et højt Fortuna Hjørring pres. KoldingQ kom igennem de første 15 minutter, men efter allerede 17 minutter spillet fik hjemmeholdet fra Hjørring tilkæmpet sig et straffespark. Caroline Møller sparkede bolden i nettet til en 1-0 føring.

KoldingQ fik efter scoringen kæmpet sig tilbage i kampen, og havde flere gode chancer, hvor blandt andet Louise Eriksen fik sendt et skud på stolpen.

Efter pausen stod der dog mere Fortuna Hjørring på kampen. Hjemmeholdet havde flere chancer der blev reddet, men efter 60 minutters spil fik Agnete Nielsen opsnappet bolden alene i feltet med Lene Christensen, og kunne sparke 2-0 målet ind.

3-0 målet blev scoret af Agnete Nielsen efter en god aflevering fra venstrekanten, og Agnete Nielsen skulle blot sætte en sikker inderside på bolden.

KoldingQ forsøgte til det sidste at komme tilbage i kampen, og havde flere gode chancer, men de blev ikke til nogen scoring. Kampen endte derfor 3-0 til Fortuna Hjørring.

Peter Pedersen sagde efter kampen:

-Vi kom skidt fra start, men fik spillet os stille og roligt ind i kampen. De kom forhåndsvis nemt til nogle mål, og vi havde svært ved selv at komme til nogen chancer. De er skarpere end os i begge ender, og vi skal lære noget af det her. De er et markant bedre hold end dem vi har mødt hidtil, og man skal ikke lave små fejl, så bliver det straffet prompte.

Resultatet betyder at KoldingQ går ind til landskampspausen på en femteplads i rækken. Landskampspausen betyder at den næste kamp for KoldingQ er den 7. September, hvor de på hjemmebane møder de danske mestre fra Brøndby.

Fortuna Hjørring – KoldingQ: 3-0 (1-0)

Målscorer: Caroline Møller (17), Agnete Nielsen (60, 77)

Fodbold, Kvinder, Gjensidige Kvindeliga

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce