Annonce
Egtved

Kom for at få en anbefaling: Endte med at få job som ny souschef

Anni Hansen (tv.) er rigtig glad for, at Casper Schmidt kom ind i butikken for at høre lidt om, hvordan det er at arbejde i Circle K-kæden. Det endte nemlig med, at han blev ansat som ny souschef. Til højre ses Jytte Kristensen, som er en af de faste ansigter i butikken. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Casper Schmidt har tidligere været ansat hos tankstationen i Egtved. Nu er han tilbage i rollen som ny souschef.

Egtved: I efteråret sidste år gik Casper Schmidt ind på Circle K-stationen i Egtved for at tale med Anni Hansen, der ejer serviecestationen sammen med sin mand Lars Hansen.

- Jeg havde set en stilling som souschef hos Circle K i Kolding slået op og overvejede at søge den. Derfor ville jeg lige tale med Anni eller Lars om, hvordan det er at være indenfor Circle K-kæden og for at høre, om de eventuelt ville skrive en anbefaling, fortæller Casper Schmidt, der var ansat på tanken i knap fire måneder, da han var 18 år.

Siden har han været elev ved Jysk og har været selvstændig i to år med en virksomhed, hvor han servicerede tankstationers forpladser.

Men den samtale tog hurtigt en drejning, han ikke havde forudset. For i løbet af tyve minutter var han blevet tilbudt job som souschef i butikken i Egtved i en nyoprettet stilling. Et tilbud, han var hurtig til at takke ja til.

Nu er det godt tre måneder siden, han havde første arbejdsdag, og han er faldet godt til i det nye job.

Annonce

Vi er ved at have fundet en rigtig god model, hvor jeg får en række ansvarsområder, som både er spændende og udfordrende, og hvor Anni får tid til at ordne alt det, der følger med at drive sådan et sted her.

Casper Schmidt, ny souschef

Som hånd i handske

- At Casper Schmidt endte med at blive ny souschef var kombinationen af flere forskellige faktorer, der endte med at passe som hånd i handske, fortæller Anni Hansen.

Hun og Lars Hansen havde nemlig i en periode op til overvejet mulighederne for at ansætte en souschef.

- Vi havde i en periode haft en del sygdom i butikken, så jeg var ved at være meget presset og havde svært ved at nå alt det, jeg gerne ville. Derfor havde vi tænkt på, at en løsning kunne være at ansætte en souschef, men vi havde ikke slået stillingen op, da vi ikke rigtig kunne overskue at skulle forholde os til en masse ansøgninger og holde jobsamtaler, forklarer Anni Hansen.

Hun var ikke et sekund i tvivl om, at Casper Schmidt kunne være en god mand i rollen som ny souschef.

- Dengang han arbejdede her, var han super dygtig, og jeg kan huske, at jeg tænkte, at det var så dumt, vi ikke havde gjort plads til at tilbyde ham en elevplads dengang, så vi kunne holde på ham, siger hun.

Anni Hansen husker eksempelvis en episode, hvor en kunde ringede for at høre, om de havde vodka i butikken. Inden kunden nåede hen til butikken, havde Casper Schmidt selv tænkt på at lægge den i fryseren, så den var dejlig kølig, da kunden kom for at købe den.

- Det der med at yde den ekstra service ligger så naturligt til Casper, siger hun.

Mulighed for at eksperimentere

1. december tiltrådte 24-årige Casper Schmidt så stillingen som souschef. Efter en kort oplæringstid er han hurtigt trådt i karakter i butikken.

- Han har en enorm ansvarsbevidsthed og villighed til at aflaste mig, hvilket betyder, at jeg med god samvittighed har kunnet bruge de første tre måneder på at indhente noget af alt det, der havde hobet sig op, fordi jeg vidste, at han havde styr på tingene, siger Anni Hansen.

Sammen er de to nu ved at finde den rigtige fordeling af ansvarsområder. Blandt andet har den nye souschef fået ansvar for personale- og salgsdelen af butikken, mens Anni Hansen først og fremmest varetager det store kontorarbejde, der ligger bagved.

- Vi er ved at have fundet en rigtig god model, hvor jeg får en række ansvarsområder, som både er spændende og udfordrende, og hvor Anni får tid til at ordne alt det, der følger med at drive sådan et sted her, siger Casper Schmidt, der er faldet rigtig godt til ved tanken i Egtved.

- Det er et rigtig godt sted at være ansat. Noget af det fede ved at være her er, at Anni og Lars er et par kæmpe iværksættere, som sætter gang i alt muligt og har lyst til at udvikle sig. Hvis jeg får nogle idéer, er jeg ikke i tvivl om, at jeg kan få lov til at eksperimentere lidt - selvfølgelig inden for kædens rammer, siger den nye souschef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

112

Bilist kørte ind i siden på modkørende

Annonce