Annonce
Vejle

Kom frit frem: Testbilerne holder på Banegårdspladsen igen i dag

I weekenden stillede mange vejlensere sig i kø på Banegårdspladsen, og alle har chancen for at blive coronatestet igen mandag. Foto: Torben Juhler
Region Syddanmarks testbiler holder på Banegårdspladsen igen mandag til klokken 16.30.
Annonce

Vejle: Regions Syddanmarks testbiler har mandag igen fundet vej til Banegårdspladsen i Vejle.

Her er det mandag muligt at blive testet for coronavirus uden at skulle booke tid i forvejen, da smittetrykket i byen fortsat er over de kritiske 20 smittede per 100.000 borgere per uge.

Den mulighed stillede regionen også til rådighed i weekenden, hvor bilerne var på plads både på Banegårdspladsen og ved Nørremarkshallen på Grundet Bygade.

Testmuligheden benyttede omkring 400 vejlensere sig af på Banegårdspladsen lørdag, mens det inden avisens deadline ikke har været muligt at få det samlede antal testede i Vejle i weekenden oplyst.

Regionen understreger, at det kun er borgere, der ikke har symptomer på coronavirus, som må møde op ved de rullende testcentre. Folk med symptomer på covid-19 skal kontakte egen læge, som kan give en henvisning til en test.

Regionens testbiler udsendes til de kommuner, hvor behovet er størst. Kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan anmode om at få besøg af testbilerne.

Region Syddanmark prioriterer ud fra en sundhedsfaglig vurdering blandt anmodningerne og giver besked inden for 72 timer. Hvis det er akut, får ansøgerne dog svar inden for 24 timer.

Mandag holder testbilerne også ved grænseovergangen ved Sæd og i Ringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce