Annoncørbetalt indhold

Kom godt i gang med havearbejdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren står for døren, og det betyder også, at det er ved at være havesæson. Selvom det også kan være skønt at gå i haven om vinteren er det nemlig noget ganske særligt om sommeren – du har mulighed for at nyde solen på terrassen, grille og meget mere. Derfor er det en god idé at komme godt i gang med havearbejdet nu, så du rigtigt kan nyde din tid i det grønne i ferien. Det kan du læse meget mere om i denne guide.


Annonce

Drømmer du om en terrasse?

Mange mennesker har en terrasse i haven, og måske er det også noget, du er interesseret i? Der er nemlig mange fordele ved at have et sted, hvorfra man rigtigt kan nyde haven – også når det lige har regnet, og græsset er fugtigt. Forbrugslån kan være en mulighed for at få penge til at bygge terrassen, men det er meget vigtigt at overveje, om du har andre alternativer end at tage et lån. Mange gange er det nok at spare nogle penge op selv, og hvis man bærer sig fornuftigt ad, behøver terrassebyggeriet ikke koste en formue.


Køkkenhave

Når du har fået terrassen på plads, kan du begynde at tænke lidt mere over køkkenhaven. For der er nemlig få ting så fantastiske som at kunne sidde på terrassen og nyde nogle grøntsager eller frugter, som man selv har dyrket. Derfor kan du begynde at tænke over, hvad du allerbedst kan lide at spise – for det er naturligvis det, du skal gro i din køkkenhave. Det kan selvfølgelig tage noget tid rigtig at få gang i frugttræer, som kræver nogle år for at give noget spiseligt, men derfor er det endnu vigtigere at komme i gang nu. Så vil du snart kunne nyde frugten af dit hårde arbejde.


Blomster

Det er også skønt at have blomster i haven, og derfor kan du med fordel gå i gang med at arrangere nogle bede. Husk, at det igen er helt op til dig at vurdere, hvad der passer ind i din have. Roser er måske nok traditionelle, men hvis du er gladere for tulipaner og morgenfruer, er det selvfølgelig dem, du skal plante. Du kan for eksempel gå på jagt på en planteskole eller kigge i forskellige havemagasiner for at få noget inspiration. Ligesom det var tilfældet med køkkenhaven, skal du dog huske på, at det kan taget noget tid for planterne rigtigt at vokse frem og blomstre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.