Annoncørbetalt indhold

Kom helt tæt på kulturen med en lejebolig i Horsens

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Horsens har en helt fantastisk kultur, der er beriget af koncerter, konferencer og meget mere. Flere og flere danskere er begyndt at bosætte sig i en lejebolig i Horsens, og det er der mange gode grunde til.

Uddannelsesmiljøet i Horsens giver fornyet liv i gaderne

Annonce

Horsens er på trods af sin størrelse ved at være et godt sted at uddanne sig. Et godt studiemiljø kræver, at der er flere forskellige studier og et godt erhvervsliv, hvor der er mulighed for praktikplads og efterfølgende arbejde. Det har Horsens i den grad, som er en af grundene til, at priserne på lejeboliger i Horsens er stabile, men gradvist stigende.

I de sidste tre år har prisen pr. m2 ikke svunget med mere end 5 % med undtagelse af fjerde kvartal i 2019, hvor kvadratmeterprisen steg med 10,5 %. Et godt uddannelsesmiljø kan være altafgørende for en bys succes, eftersom at det er en konstant kilde af nye tilflyttere, der bringer nyt liv i gaden og i erhvervslivet.

Mange, som vælger at studere på Erhvervsakademiet Dania i Horsens, HF eller VUC, finder en billig og fed lejebolig i Horsens, der ligger centralt. Især ved Rantzausbakke er man tæt på byens puls. De nyopførte boliger er attraktive for mange nye studerende, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser.

Kulturlivet i Horsens beriger Midtjylland

Horsens er et samlingspunkt for mange danskere, der bor i Midtjylland. De fleste kender til de mange koncerter, der bliver afholdt ved FÆNGSLET i Horsens, som har huset store internationale navne.

En god lejebolig i Horsens giver mulighed for nemt at kunne opleve de mange kulturelle facetter af byen, der rummer liv og en rolig atmosfære. Ud over musik og koncerter har Horsens et godt udvalg af messer. Kunstmesser, ølbrygningskurser og selvfølgelig et indblik i FÆNGSLETS historie er en stor del af kulturen.

Kulturlivet i Horsens har uden tvivl haft en positiv indflydelse på erhvervslivet i Midtjylland og den udvikling, der har været i Midtjylland de seneste år. Trekantområdet nord for Horsens har set stigende tilflytningstal de sidste par år. En lækker lejebolig i Horsens er et oplagt valg for mange. Det gælder både studerende og familier, der gerne vil bo i et roligt og naturskønt område.

Stigende antal handler af lejeboliger i Horsens siden fjerde kvartal 2021

Der har været et stigende antal af handler af boliger i Horsens og trekantområdet de sidste par år. Det kan skyldes de mange nybyggerier, der er attraktive for mange familier og unge, der gerne vil væk fra storbyen. I det fjerde kvartal i 2021 steg antallet af handler med 27,5 %, hvilket giver en indikation af, hvor meget det rige kulturliv bringer folk til Midtjylland og Horsens især.

Man kan sammenligne med tallet for to år siden. I fjerde kvartal i 2019 lå antallet af handler på 172, hvor det i fjerde kvartal 2021 lå på hele 232.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.