Annoncørbetalt indhold

Kom i gang med motionsboksning – få rette handsker og grej

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan kommer du godt i gang med motionsboksning, hvor målet kun er at styrke din kondition – modsat boksning med sparringspartner? Du skal selvfølgelig lære om slagteknikker, og hvordan du sender knytnæve på knytnæve afsted uden at ødelægge arme eller knoer. Men du skal også have det rette udstyr, og det kan du få inde på https://www.billig-fitness.dk/. Se, hvad du skal bruge her:


Annonce

Hold næven korrekt knyttet i en boksehandske

Boksehandsker skal du have, hvis du ikke er den type, der nyder smerten ved at slå nævnerne mod boksepuden. Klassiske boksehandsker har udover den slagdæmpende funktion også den effekt, at de hjælper dig med at holde næven knyttet rigtigt. Folk, der aldrig har været i slåskamp før, har en tendens til at gemme tommeltotten i hånden – den burde ligge udenpå knytnæven for at skåne den.


Alternativer til den klassiske boksehandske

Inden for boksehandsker har du flere produkter at vælge fra, og hvor de klassiske, du kender fra bokseturneringer, allerede er nævnt, kan sandsækhandsker også fremhæves. Disse er, som navnet antyder, velegnede til at have på, når du slår mod en sandsæk. Håndbind til boksning i form af bl.a. boksebandager kan du også overveje, når du leder efter beskyttelse af hånden mod træningsskader.


Træn sideslag med thaipads

Thaipads, der hviler på siden af armen, har deres berettigelse, så snart du får sparringspartner. Med dem kan du nemlig træne slag fra siden, hvor du slår med håndfladen mod din partners hævede arme, så du rammer ind mod puden i hans thaipads. Hvis du er til sinds at inddrage andre folk i din træning, så er thaipads værd at overveje – du kan lære at bruge nogle andre slag, end du er vant til.


Vælg sandsæk med den rette vægt

Andet grej til brug ved boksning tæller sandsække, der er nævnt før. Variation inden for sandsække er der dog at finde – primært når det kommer til vægten. Sandsække kan nemlig have beskeden vægt på fx 15 kg, eller de kan veje langt mere. Nu er det ikke fordi, begyndere bør starte med en sæk med lav vægt – du kan starte med en tung sandsæk. Vil du se den give sig, er en let sæk bedst.


Hav også en træningshoodie

Op til og efter boksning kan du gøre dig mere komfortabel ved at få en træningshoodie, der af natur er meget luftig. Kroppen holdes varm til træningen, og efter badet kan du tage hættetrøjen på igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.