Annonce
Jelling

Kom over stregen: Handelsvirksomhed i Jelling gik fra minus til plus

AquaSearch ova ApS har netop afleveret regnskab for perioden 01-07-2019 til 30-06-2020. Resultatet blev et overskud på 466.228 kroner. Colourbox
Annonce

Ledelsesberetning

I ledelsesberetningen skriver virksomheden følgende om regnskabet:

"Udviklingen i selskabets aktiviteter og økonomiske forhold
Hidtidige investeringer i infrastruktur og produktudvikling og salg har påvirket årets resultat positivt gennem øget produktion og øgede salgspriser.I betragtning af eksterne faktorer (pandemi, politik og valutaudsving) betragtes årets resultat som acceptabelt, med plads til forbedringer."

AquaSearch ova ApS

Hjemsted: Jelling

CVR-nummer: 29637822

Branche: Engroshandel med fisk og fiskeprodukter

Direktion: Torben Fejer Nielsen

Ejer: Torben Fejer Nielsen

Regnskabstal for 2019/20 (Tal for forrige regnskabsår i parentes):

Brutto-fortjeneste/-tab: 9,0 millioner kr. (7,3 millioner kr.)

Resultat før skat: 589.877 kr. (-1,4 millioner kr.)

Resultat efter skat: 466.228 kr. (-1,1 millioner kr.)

Egenkapital: 6 millioner kr. (5,5 millioner kr.)

Antal ansatte: 16 (18)

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet AquaSearch ova ApS, der har adresse i Jelling. Det fremgår af det nye regnskab for 2019/20, som virksomheden for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -1,4 millioner til 589.877 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 18 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 16 ansatte.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 7,3 millioner kroner til 9,0 millioner kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller noget om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Jelling-selskabet fra 5,5 millioner til 6 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Torben Fejer Nielsen. I første omgang er det AQUASEARCH HOLDING ApS,Aqua Gen AS, der står som ejere. I sidste ende er Torben Fejer Nielsen den dominerende ejer.

AquaSearch ova ApS tilhører branchen "Engroshandel med fisk og fiskeprodukter." Virksomhedens formål er beskrevet sådan: "Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Vejle

Gæst og ansat smittet: Corona lukker Foreningernes Hus

Annonce