Annonce
Kultur

Kom til møde torsdag og hør hvad Y's Men egentlig laver

Y's Men's Club har masser af lokale klubber, som afvikler eksempelvis loppemarkeder som dette i Billund, for at indsamle midler til børne- og ungdomsarbejde. Nu vil man gerne grundlægge en ny klub i Vejle, og derfor er der informationsmøde torsdag aften. Arkivfoto: Keld Stampe
Annonce

Mølholm: "Vejle Y's Men's Club 2" indbyder torsdag aften til informationsmøde om dannelse af en ny klub. Mødet holdes i Mølholm Sognehus klokken 19, og på forhånd har klubben sendt invitation til omkring 50 lokale mænd og kvinder, som man håber vil være interesserede.

Det skal dog ikke afholde andre i at møde op. Det kræver bare, at man gerne vil høre mere om arbejdet i Y's Men og måske overvejer at blive medlem i en ny klub.

Y's Men er en international forening, som arbejder for at hjælpe kristne børne- og ungdomsforeninger, nærmere bestemt FDF, KFUM og KFUK og beslægtede foreninger.

De lokale spejdere har hele tiden brug for hjælp, både i form af pengegaver og støtte til administration og afvikling af lejre og andre projekter, og derfor skønner Vejle Y's Men's Club 2, at der er basis for at grundlægge en ny Y's Men's Club.

Man kan også henvende sig direkte på hjemmesiden vejle2.ysmen.dk/bliv-medlem

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce