Annonce
Erhverv

Kom til Tørring for at købe bil - endte med at flytte sin virksomhed

26-årige Frederik Bramm har efter tre år i Vejle, nu flyttet sin virksomhed Newsale Emballage til Tørring. Arkivfoto
Vejlenseren Frederik Bramm havde i længere tid været på udkig efter nye lokaler til sin virksomhed Newsale Emballage, da han i et helt andet ærinde kom til Tørring-området. Nu er han netop flyttet ind i Erhvervsparken i Ølholm.

Ølholm: - Hvis jeg skulle have lokaler til samme pris i Vejle, ville det være halvt så stort, og det vil regne ned fra loftet. Her har vi fået noget, der er nærmest nyt og med masser af plads.

26-årige Frederik Bramm er et stort smil, mens han viser rundt i sine nye lokaler i Erhvervsparken i Ølholm, hvor FSI Powertech tidligere har haft til huse. I de to store lagerhaller står palle efter palle med diverse pap-emballage og i de tilstødende lokaler er der lagt an til både kontor og showroom, hvor Frederik Bramm kan vise eksempler på nogle af de vin- og øl-æsker med firmalogo, gavekurver, standere og displays, som Newsale Emballage producerer.

- Vi sælger kun til erhverv og laver både specialopgaver og standardprodukter. Vores kunder er mest små og mellemstore virksomheder, blandt andet fordi man ikke behøver at købe et kæmpe oplag hos os, fortæller Frederik Bramm om sin virksomhed, som han i skrivende stund er i fuld gang med at flytte fra Vejle til Ølholm.

Annonce
Newsale Emballage beskæftiger udover Frederik Bramm (tv) to medarbejdere, der blandt andet håndterer pakning og regnskab. Arkivfoto

Syg af Borrelia

Selvom han er født og opvokset i Vejle, havde han ikke det mindste kendskab til Tørring og omegn, inden han i midten af august måned var ude for at kigge på en bil hos Tørring Auto. Da opdagede han, at der var ledige lokale i området og da han efterfølgende fik undersøgt huslejen, var der ikke langt til handling.

- Og så er det jo nemt at komme hertil. Det tager ikke mere end 12 minutter fra Vejle, lyder det begejstret fra Frederik Bramm.

Lyder navnet bekendt, er det måske fordi han flere gange har været i medierne for at fortælle sin historie om en årelang kamp mod flåt-sygdom borrelia samt det danske sundhedsvæsen.

En kamp, der endte med, at Frederik Bramm og hans familie selv valgte at betale knap tre millioner kroner for en behandling i USA. Sideløbende med, at Frederik Bramm havde to jobs for at betale gælden af, etablerede den unge iværksætter sin emballage-virksomhed i Vejle i 2016. Det gjorde han i et hjørne af sin fars emballage-fabrik JB Emballage, og med målet om at producere emballageløsninger af høj kvalitet til en god pris.

Udlært af livet

- Jeg har ingen uddannelse, men er nærmest opvokset på en emballage-fabrik, og jeg ved ret meget om branchen, samtidig med at jeg er blevet uddannet af livet, som man vist siger, fortæller Frederik Bramm med henvisning til sin sygdomshistorie.

- Min største udfordring er nok min alder. Nogle tror, de kan tryne mig, og andre tør ikke handle med mig, fordi jeg er så ung, men jeg er ekstrem grundig og går meget op i kvalitet. Vi har f.eks. ikke haft en reklamation i et år, og jeg har ikke behov for at kunne omsætte for 100 millioner kroner for at kunne sove godt om natten. For mig handler det om at kunne levere det bedste produkt og den bedste service, konstaterer han.

Og strategien lader til at virke. I hvert fald er Newsale Emballage nu vokset så meget, at der er brug for nye lokaler.

- De nye lokaler betyder, at vi kan hjemtage vores trykning, som vi ikke havde plads til før, og samtidig ser jeg også en mulighed for nye lokale kunder i Tørring og omegn. I forhold til byens størrelse er der ret meget erhverv her, lyder den umiddelbare vurdering fra Frederik Bramm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vand giver alvorlige skader: To vigtige veje ved Bredsten og Munkebjerg spærres totalt

Annonce