Annoncørbetalt indhold

Komforten er i højsædet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Komforten er i højsædet


Annonce

Vi kender det alle sammen. Man har haft en lang dag, og det eneste man har lyst til, er at flade ud på sofaen. Men der er stor forskel på sofaer, og for at opnå den helt rigtige tilfredsstillelse skal du have fat på en hjørnesofa. Her er der skruet helt op for komforten, og du kan lægge dig lige præcis som du vil. Du kan tilmed dele sofaen med venner og bekendte, i og med at rummeligheden tillader dette.


Mange former og farver


Hos Lauridsens Møbler & Tæpper forhandler vi en lang række forskellige hjørnesofaer, så jeg er sikker på, at der også er en til dig. Vi har gjort vores ypperste for at kunne præsentere et bredt udvalg, så du er sikker på at vælge rigtigt. Derudover tilbyder vi hjørnesofaer fra en lang række brands såsom Fleming, Himolla, Hundevad & co., Skalma, Svane Design osv. En hjørnesofa passer perfekt ind i langt de fleste hjem, og med en stor og lækker hjørnesofa er du sikret hyggen i din stue mange, mange aftner. Med den store størrelse er der rig mulighed for at invitere familie og venner over, og samles over en god film eller en spændende landskamp. Med et VM i fodbold i horisonten kunne timingen ikke være bedre. Eftersom det bliver afholdt om vinteren, er en god hjørnesofa ideel for at kunne skabe den nødvendige stemning, når Hjulmand & co. tager hul på slutrunden. Lauridsens Møbler & Tæpper tilbyder altså hjørnesofaer i mange former og farver, så der er noget til enhver smag. Du kan tilmed få betræk i både stof og læder, så den passer perfekt ind i din personlige stil. Ligegyldigt om du er til en klassisk eller mere moderne hjørnesofa, har vi den perfekte løsning til dig. Du skal blot tage et kig på vores imponerende udvalg, og så er jeg overbevist om, at du nok skal finde en hjørnesofa, som falder i din smag.


Andre muligheder


Såfremt du har en stue hvor hjørnesofaen ikke just passer ind, kan du fortsat være helt rolig. Vi tilbyder også en lang række forskellige chaiselong sofaer, så du kan læne dig tilbage og smide fødderne op og dermed skabe den helt perfekte placering foran fjernsynet. Igen tilbyder vi sofaerne i en lang række forskellige former og farver. Skulle du alligevel stå tilbage med et specifikt ønske til din chaiselong sofa så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, så du får din chaiselong sofa lige som ønsket.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.