Annonce
Billund

Kommunen får messestand: Vil I købe en byggegrund?

Søren Madsen ser frem til at komme i dialog med lokale bysbørn ved messen, som han ikke nødvendigvis taler med i det daglige. Arkivfoto: Martin Ravn

Billund Kommune går alternativt til værks for at finde interesserede i byggegrunde.

Annonce

Grindsted: Når Magion 2.-3. marts bliver omdannet til bolig- og livsstilsmesse, er det ikke kun private virksomheder, som står klar til at gøre opmærksom på sig selv.

Billund Kommune har således valgt at stille op blandt alle de erhvervsdrivende med et noget anderledes sortiment på hylderne end de andre, fortæller kommunens kommunikationschef Søren Madsen.

- Noget af det, en kommune sælger, er jo byggegrunde, og vi ser messen som en oplagt mulighed til det, da vi ved, at der kommer folk rundt fra hele kommunen til messen, siger han.

Motivationen kommer ifølge Søren Madsen også fra nogle af lokalrådene, som løbende har efterspurgt steder, hvor de kan få lov til at fortælle, hvorfor man for eksempel skal købe en byggegrund i Sdr. Omme.

- Vi giver derfor lokalrådene mulighed for at være med ved vores stand, så de kan fortælle om lige netop deres område, siger kommunikationschefen, som endnu afventer tilbagemeldinger i denne uge.

Vi giver derfor lokalrådene mulighed for at være med ved vores stand, så de kan fortælle om lige netop deres område.

Søren Madsen, kommunikationschef Billund Kommune
En af de bynære grunde, som er klar til at blive bygget på i kommunen, er her ved Møllegrunden i Sdr. Omme. Foto: Torben Lauridsen
Annonce

Skabe inspiration

Ifølge Søren Madsen har salget af byggegrunde i de seneste år været relativt højt i forhold til kommunens indbyggertallet, og der er fortsat byggegrunde til salg i alle byer.

Succeskriteriet ved messen er at få plantet inspiration hos så mange nysgerrige som overhovedet muligt, og han forventer primært at komme i dialog med lokale bysbørn, da op mod 95 procent af de solgte byggegrunde i Billund Kommune ifølge ham er borgere, som i forvejen bor i kommunen.

- Men det kunne da være dejligt, hvis vi også fik fat i pendlere med arbejde i området, for de har jo trods alt et forhold til kommunen i forvejen, siger han.

Kommunikationschefen vil selv være til stede undervejs i løbet af messedagene sammen med den kollega, der i det daglige har mest at gøre med grundsalg og dertil medarbejdere i planafdelingen.

Med til messen kommer desuden kommunens 'affaldsteam', som vil stå klar til dialog og rådgivning om affaldssortering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce