Annonce
Egtved

Kommunen indkalder lodsejere til møde: - Hvad tænker I om fredningen?

Hvad mener lodsejerne om fredningen af knap 850 hektar af Vejle Ådal? Det vil Vejle Kommune gerne høre på et lodsejermøde tirsdag. Kort: Danmarks Naturfredningsforening

Vejle Ådal: Hvad tænker lodsejerne i Vejle Ådal om fredningen af knap 850 hektar af ådalen? Og hvad arbejder man på i Vejle Kommune i den henseende?

Det er noget af det, lodsejere og repræsentanter fra Vejle Kommune skal blive klogere på ved et virtuelt lodsejermøde tirsdag eftermiddag.

- Mødet skal ses som en mulighed for at skabe bro mellem politikerne og lodsejerne, så politikerne ved, hvad lodsejerne tænker og omvendt. Politisk skal mødets input bruges i forhold til det videre arbejde med at tage stilling til, om fredningen skal påklages, fortæller Klaus Enevoldsen, afdelingsleder i Teknik & Miljø i Vejle Kommune.

På mødet, der er berammet til at vare halvanden time, kan lodsejerne blandt andet få en redegørelse for det overordnede indhold og ændringer i fredningsforslaget frem mod det endelige forslag. De lokale lodsejer- og landbrugsorganisationer vil også komme med nogle korte indlæg, ligesom lodsejerne har mulighed for at komme med indlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Give starter ligaen i København

Annonce