Annonce
Jelling

Kommunen støtter skaterpark med 150.000 kroner

Ragnarok Skatepark får bevilliget penge af kommunen til udvidelse af parken. Arkivfoto

Nu bliver der penge til at give erfarne skateboardere bedre forhold. Politikerne i udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati, at bevillige 150.000 kroner til en udvidelse af Ragnarok Skatepark.

Jelling: Ragnarok Skatepark ønsker at udvide og i den forbindelse søgte initiativtagerne bag parken kommunens lokalsamfunds-udvalg om 300.000 kroner. Udvalget har besluttet, at støtte projektet med 150.000 kroner, så finansieringsmålet er ikke helt nået. Nu satser Ragnarok-folket på, at kultur- og idrætsudvalget vil betale de resterende 150.000 kroner.

Pengene skal bruges til at udvide anlægget yderligere med 600 kvadratmeter, som skal indeholde et såkaldt Transition- og Flowanlæg, som skal bygges op i beton.

En udvidelse af Ragnarok Skatepark vil give mulighed for flere besøgende på samme tid. Det vil også gøre det muligt, i højere grad, at blande øvede og begyndere. Yderligere vil et større og mere krævende anlæg i endnu højere grad end i dag kunne tiltrække skatere fra hele Jylland.Det er et ønske fra initiativtagerne til Ragnarok, at et besøg på stedet skal være en oplevelse, også selvom man ikke skater, og med en placering fem minutter fra Byens Hus kan området bruges som et aktiv i forhold til kulturelle arrangementer i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce