Annonce
Egtved

Kommunen vil straks undersøge jordbunkerne nærmere

Vejingeniør Erik Bjerre er ærgerlig over at høre, at jorden ved holdepladsen efter Bredsten er fyldt med plastic, beton og andet, der ikke burde være i jorden. Det vil han nu undersøge nærmere. Foto: Mette Mørk
Der må selvfølgelig ikke ligge jord fyldt med plastic og betonklodser, lyder det fra Vej & Park i Vejle Kommune, der nu vil undersøge sagen nærmere.

Bredsten: Der er flere årsager til, at der ligger store bunker af jord ved holdepladsen mellem Bredsten og Ny Nørup. Det oplyser Erik Bjerre, vejingeniør hos Vej & Park i Vejle Kommune.

En af årsagerne er, at Vejle Kommune er ved at anlægge en støjvold på stedet.

- Men samtidig har vi også brugt området som en slags midlertidig depot til opbevaring af jord, så vi har kunne hente jord her i forbindelse med de jordskred, vi har oplevet en del af de seneste måneder, forklarer han.

Erik Bjerre kan ikke umiddelbart genkende beskrivelsen af, at jorden ind imellem har ligget helt ud til vejen.

- Det skal som udgangspunkt ligge minimum halvanden meter fra vejkanten. Jeg skal ikke kunne udelukke, at noget har ligget længere ud mod vejen, når der lige er blevet læsset jord af. Men så er der et krav om, at jorden straks bliver skubbet ind til siden, for det må selvfølgelig ikke være til gene for trafikken, siger han.

At der samtidig skulle være tale om ren "affalds-jord", som Thomas Thomsen beskriver det, kommer meget bag på vejingeniøren.

- Hvis det er rigtigt, at der både er plastic, betonstykker og alt mulig andet i jorden, så er det ikke noget, jeg kan leve med. Det vil jeg køre ud og se nærmere på i dag, lover Erik Bjerre torsdag formiddag.

Samtidig vil han undersøge, hvilken entreprenør, der har leveret den pågældende jord.

- Det skulle jo være ren jord, der lå derude. Det er det, vi har bestilt, og det er det, vi har lov til at have liggende i forhold til vores miljøgodkendelser, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce