Annonce
Egtved

Konferencecenter har succes med events - nu venter en Tour de France-inspireret aften

Kasper Asgreen er et af Danmarks største cykelnavne i øjeblikket og har indtil videre blandt andet deltaget i to Tour de France-løb og en gang i Vuelta de España. Han kommer til juni til Vingsted for at fortælle om livet som professionel cykelrytter og om at deltage i verdens hårdeste cykelløb. Arkivfoto: Søren Gylling
Vingsted Hotel & Konferencecenter har gennem coronaperioden udviklet nye koncepter, der henvender sig til nye kundesegmenter, og det er blevet taget godt imod. Nu satser man på et stort Tour de France-inspireret arrangement i juni.

Vingsted: Der måtte tænkes i nye baner hos Vingsted Hotel & Konferencecenter under det seneste års corona.

Restriktioner og forsamlingsforbud betød sidste år, at størstedelen af stedets bookinger blev aflyst eller rykket. Derfor besluttede man på konferencecentret at forsøge sig på noget nyt for at holde gang i stedet. Nemlig at tilbyde arrangementer for alle interesserede.

- Vi har blandt andet haft flere vin- og tapasaftener, og det må vi bare sige har været en succes med over 100 deltagere hver gang. Det er noget, der er kommet for at blive, tænker jeg. Jeg kunne forestille mig, det bliver noget, vi gør sådan en tre-fire gange om året, siger salgs- og marketingchef Brian Runge.

Annonce

Tre store cykelnavne

Selvom der nu er ved at være fuld gang i konferencecentret igen, så vil man stadig gerne tænke i spændende oplevelser for alle, der kunne have lyst. Næste store arrangement bliver en Tour de France-inspireret aften.

- Det er lykkedes at få den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende sportsdirektør Brian Holm til at komme til Vingsted sammen med et af Danmarks hotteste navne i dansk cykelsport lige nu, nemlig Kasper Asgreen. De vil fortælle om livet som cykelryttere og ikke mindst om oplevelsen af at deltage i verdens hårdeste cykelløb, Tour de France, fortæller, han.


De vil fortælle om livet som cykelryttere og ikke mindst om oplevelsen af at deltage i verdens hårdeste cykelløb, Tour de France.

Brian Runge, salgs- og marketingschef


Udover de to deltager også Peter Meinert, som stammer fra Vejle, og som blandt andet har deltaget i Tour de France hele fem gange.

Borgmester i Vejle Kommune Jens Ejner Christensen vil forud for paneldebatten holde et oplæg om, hvad det betyder for Vejle Kommune, at verdens største cykelløb kommer til Danmark og har en etapestart i Vejle.

Annonce

Fransk mad og cykeltur

Til aftenarrangementet, der finder sted fredag 18. juni, håber man hos Vingsted Hotel & Konferencecenter på mellem 400 og 500 deltagere.

- Vi har masser af plads, så vi kan samle så mange og stadig have god afstand og overholde alle gældende restriktioner. Jeg håber i hvert fald, det er noget, der kan trække mange til - og det har jeg også en klar formodning om, at det kan, siger han.

I forbindelse med arrangementet kan man tilkøbe spisning.

- Køkkenet serverer en lækker fransk-inspireret menu, hvortil der er franske vine, så vi holder et fransk tema, forklarer Brian Runge.

Men kan man ikke få nok af Tour de France-smagen, har alle, der deltager ved aftenarrangementet, mulighed for at komme med ud og cykle næste morgen.

- Peter Meinert har sagt ja til at trække i cykeltøjet og føre an på en del af næste års Tour de France-etape, som går rundt her i området. Det bliver ikke hele etapen, men det bliver en rute på cirka 60-65 kilometer, siger han.

Annonce

Flere arrangementer venter

Er man ikke til cykling, venter der 28. maj en ginsmagnings-aften, 24. juni endnu en gang Vin & Tapas, og så er der koncert med Hardinger Band 13. august.

- Det er noget nyt for os at tilbyde den slags arrangementer, men vi synes, det er sjovt. Det er da ikke noget, vi bliver rige af, men det er en fin måde for os at vise, at vi kan noget andet, lyder det fra Brian Runge.

Annonce
Vejle For abonnenter

Peschardt er harm over splittelsen i Venstre: 'Forligspartierne får et alibi for at smide en motorvej midt i vores enestående natur'

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaos i køreprøve-køen: Erfarne bilister kan miste både kørekort og job

Egtved For abonnenter

Hærvejsmotorvejen splitter Venstre i Vejle Byråd: Se her, hvem der mener hvad

Erhverv

Tidligere 'Masterchef' mestrer mexicansk mad fra forsamlingshusets køkken

Børkop

Efter et halvt år med ombygning: Genbrugsplads er klar til indvielse

Navne For abonnenter

Tidligere kvæginseminør var tæt på at dø: Nu kan han fejre 90-års fødselsdag

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Vanvidskørsel i Egtved: Solouheld førte til beslaglæggelse af køretøj

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

Demonstration i Vejle endte med dødstrussel: Nu er demonstranterne anmeldt for racisme

Kultur

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Vejle Boldklub

Wahid Faghir er stadig i VB: Skifter kun, hvis det rette tilbud kommer

Alarm 112 For abonnenter

42-årig var tæt på at brænde sin bolig af: Fik 30 dages fængsel

Erhverv

Fakta går på indkøb: Gør klar til at udvide Vejle-butik

Annonce