Annonce
Egtved

Konferencecenter vil forsøge sig som koncertarrangør under corona-stilhed

Vingsted Hotel & Konferencecenter vil forsøge sig som koncertarrangør og arrangør af andre kulturarrangementer. Centret råder over cirka 23.000 kvadratmeter og har derfor masser af muligheder for at samle mennesker til arrangementer og stadig sikre den nødvendige afstand. PR-Foto
Coronasituationen betyder næsten total stilhed hos Vingsted Hotel & Konferencecenter, der nu vil forsøge at arrangere blandt andet koncerter og tapasaftener for at holde drift i huset.
Annonce

Vingsted: Der har været meget stille hos Vingsted Hotel & Konferencecenter den seneste tid på grund af corona-situationen og de tilhørende restriktioner.

- I går var vi 30 på arbejde og ikke en eneste kunde. Derfor begynder vi nu at kigge på nye muligheder for at holde drift i huset, fortæller salgs- og marketingchef Brian Runge.

Konferencecentret har altid haft fokus på business-segmentet men vil nu begynde at se på mulighederne indenfor "leisure"-området, altså aktiviteter for private.

- Vi vil lave noget, vi kalder "Smag på oplevelser", som dækker over en række forskellige aktiviteter. Det kan være koncerter, tapasaftener, en aften med et par krimiforfattere. Der er mange muligheder, og vi har allerede flere forskellige idéer, forklarer han og tilføjer:

- Det er ellers noget, vi normalt ikke rører ved, men nu prøver vi det af for en periode, mens vi venter på, at hverdagene stabiliserer sig noget mere.

Annonce

Må ikke koste en bondegård

Vingsted Hotel & Konferencecenter råder over 23.000 kvadratmeter og kan derfor have op mod 500 samlet til eksempelvis en koncert og stadig opholde alle gældende afstandskrav, forklarer han.

- Vi tror faktisk, at rigtig mange trænger til at have noget at komme ud til og få en oplevelse, siger han.

Her over de næste par uger går en mere detaljeret planlægning af en række aktiviteter for første halvår af 2021 i gang.

- Inden for den kommende tid mødes vi blandt andet med Lars "Charlie" Mortensen fra Jelling Musikfestival for at se, hvad vi kan strikke sammen, siger Brian Runge.

En smagsprøve på nogle af de nye aktiviteter bliver der mulighed for at få allerede 26. november, hvor der bliver en tapasaften inklusiv rødvine og portvin for 195 kroner.

- Det må ikke koste en bondegård, da det bliver arrangementer nok især henvendt til hr. og fru Danmark, som har lyst til en hyggelig aften ude, fortæller salgs- og marketingchefen.

Annonce

Vil holde hjulene i gang

Brian Runge er spændt på at se, hvordan tilbuddet om koncerter og andre arrangementer vil blive modtaget.


Det er op ad bakke i øjeblikket med de nuværende restriktioner. Det er frustrerende. Men nu forsøger vi os med noget andet, så vi kan holde drift i hjulene.

Brian Runge, salgs- og marketingchef


- Det er op ad bakke i øjeblikket i forhold til business-segmentet med de nuværende restriktioner. Det er frustrerende. Men nu forsøger vi os med noget andet, så vi kan bibeholde en "on going" forretning og holde drift i hjulene. Samtidig giver det noget markedsføring, idet vi får vist nogle folk vores fantastiske rammer og måske give nogle lyst til at vende tilbage hertil i en anden sammenhæng en dag, siger han.

Kulturarrangementerne vil i første omgang blive planlagt til hen over første halvår af 2021.

- Det er ikke noget, vi nogensinde har rørt ved før, så vi er meget spændte på det. Og hvem ved, måske giver det os blod på tanden for at gøre mere i den slags på sigt også. Det må tiden vise, lyder det fra Brian Runge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce