Annonce
Ikast-Brande

Konfirmander viste sig frem i genbrugsbutik

Der var mange alternative forslag til konfirmations- og andendagstøj ved modeshowet i Nr. Snede: Privatfoto
Torsdag 10. oktober var der modeshow for de kommende konfirmander i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Nr. Snede.
Annonce

Nr. Snede: Kirkens Korshærs genbrugsbutik genlød af glade stemmer, da en flok kommende konfirmander fra Nr. Snede - Hampen området var samlet til konfirmandevent med modeshow torsdag d. 10. oktober. Forud for arrangementet have konfirmanderne været i butikken for at udvælge netop det tøj, de havde lyst til at vise i forbindelse med modeshowet. Lidt før klokken 16 var en stor flok konfirmander iført deres udvalgte rober og klar til at betræde den røde løber.

På tilskuerrækkerne havde konfirmandernes pårørende indtaget deres pladser, og showet kunne tage sin begyndelse.

Som optakt blev der budt velkommen ved Sognepræst Arne Kiel Nielsen, som ved samme lejlighed udtrykte sin glæde over, at man kunne samles til et sådant arrangement i Kirkens Korshærs lokaler, fortæller Susanne Pedersen fra Kirkens Korshærs genbrugsbutik.

Efterfølgende blev ordet givet videre til konferencier Dorthe Egede Hansen - teamleder og genbrugsleder i Kirkens Korshær. Spændingen var stor da de første konfirmander trådte frem på den røde løber iførte de fineste konfirmationskjoler.

Senere fulgte mange efter i kjoler og andendagstøj.

Nogle af konfirmanderne havde valgt nogle meget alternative rober, som vakte stor morskab blandt tilskuerne.

Til slut samledes de alle på den røde løber, under stor applaus fra tilskuerne.

Kjolerne blev vurderet af det kyndige publikum. Privatfoto

Efterfølgende var der lejlighed til at forsyne sig med en forfriskning og en kage fra det overdådige kagebord, som var anrettet i dagens anledning. Der blev spist kage og hyggesnakket rundt ved borde og stole i butikken, før konfirmanderne og deres gæster vovede sig ud i efterårsregnen. Det er første gang, der er arrangeret en konfirmandevent i Kirkens Korshærs genbrugsbutik, så udvalget var meget spændte på, hvordan arrangementet ville forløbe.

Der er enighed i udvalget om, at det var en god oplevelse, som godt kan gentages. - Vi, i eventudvalget, vil vi sige en stor tak til sognepræst Arne Kiel Nielsen og kirkeogkulturmedarbejder Lisbeth Kiel Nielsen for deres store hjælp i forbindelse med eventen. Også og ikke mindst en stor tak til konfirmanderne fordi de tog udfordringen op og betrådte den røde løber. Uden deres deltagelse var det ikke blevet til noget, understreger Susanne Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Journalist går med vilje imod alle sædvanlige regler: Kaare jagter sandheden med anonyme kilder

Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce