Annonce
Give

Koranvideo?: Lærer og skole bliver lagt for had på nettet

Et billede fra Youtube-vidoen, som ifølge www.document.dk viser "Koran-indoktrinering" af danske skolebørn.
Skoleleder Gert Hougaard står uforstående over for den shitstorm, Thyregod Skole er havnet i: Et helt normalt undervisningsforløb er hevet ud af sin sammenhæng, mener han.
Annonce

Thyregod: Skal man tror hjemmesiden www.document.dk, foregår der systematisk "Koran-indoktrinering" på Thyregod Skole.

På hjemmesiden kan man således se en video, der bliver præsenteret med følgende bemærkninger:

"Videoen er udateret, men autentisk. Et eller andet sted i Danmark lærer børnene at bede som muslimer til Allah. Det er en forberedelse til underkastelse, de små børn er uden forudsætning for at forstå. Læreren udsætter børnene for noget meget alvorligt."

Filmen er optaget af moderen til den muslimske dreng, der viser de øvrige børn i klassen, hvordan han beder. Videoen er blevet lagt på Youtube, hvor www.document.dk har fundet frem til den og efterfølgende har givet den en drejning, som måske ikke har så meget med virkeligheden at gøre.

Ikke desto mindre lancerer mediet sig med sloganet "Fornuft. Frihed".

"Det religiøse optrin foregår i en anonym dansk skole, hvor gardinerne er trukket for. En større gruppe skoleelever (primært etniske danske) er stillet op bag en lille afrikansk dreng, der er klædt i muslimsk tøj og har medbragt et bedetæppe," skriver www.document.dk.

HUSK: Islam er ikke en religion. Det er en politisk ideologi, der vil overtage verdensherredømmet! Det står i Koranen. Så dem, der tror, at Islam "bare" er en anden religion blandt mange. De er totalt uvidende. Læs Koranen.

Opslag på www.document.dk

Annonce

Folk flokkes ved tasterne

Ikke uventet har videoen fået en stor gruppe mennesker til tasterne.

- Den lærer skulle fyres med et los i røven. Føj for den, lyder en af kommentarerne.

Den får følgeskab af følgende råd fra en anden:

- Ja, og hvis det ikke sker, så luk skolen.

En enkelt forældre til et af børnene i 3. klasse, David Hauge, forsøger at mane til ro ved at forklare lidt om baggrunden for den situation, der vises på optagelsen.

- De havde talt kultur i skolen, og Muhammed ville gerne vise, hvordan man er muslim, inden han skulle skifte skole og ud af klassen. På samme måde, som han skulle lære at bede Fadervor i kristendom. Klassen, min datter går i, indeholder børn fra ni forskellige nationale baggrunde, og læreren gør en del ud af, at børnene skal lære at forstå, hvor hinanden kommer fra, skriver David Hauge blandt andet.

Det får dog ikke gemytterne til at falde til ro. Men David Hauge får mange gode råd om, hvordan han skal klage til Undervisningsministeriet, skolelederen og skolebestyrelseb.

Annonce

"Det ligner en shitstorm"

På Thyregod Skole er mailboksen ved at sprænges af mere eller mindre lødige mails om filmen.

- Det er vist det, man kalder en shitstorm, siger skoleleder Gert Haugaard.

Han er ret uforstående over opstandelsen. Han mener, optrinnet klart ligger inden for de opgaver, folkeskolen skal opfylde.

- Klassen havde emneuge med titlen "Kend mit liv". Her havde eleverne forskellige opgaver, og formålet var at vise de øvrige elever, hvordan man lever. Nogle af eleverne lavede for eksempel polsk mad, så de øvrige kunne lære det at kende. Og en dreng ville gerne vise, hvordan man beder som muslim. Det ser jeg ingen problemer i, siger Gert Hougaard.

Han ser heller ikke noget problem i, at de andre børn gør, som der bliver vist. Det gør børnene heller ikke. På filmklippet kan man tydeligt høre, hvordan der fnises imens.

- Det ebber vel ud på et tidspunkt, men vi har intet bud på udløbsdatoen. Det kan selvfølgelig også blusse op igen, siger Gert Hougaard.

Annonce

Se videoen og døm selv!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Annonce