x
Annonce
112

Kortslutning skabte dobbelt brand i rideklub

Arkivfoto: Morten Pape

Klakring: En kortslutning hos Sportsrideklubben Skovly i Klakring satte søndag aften ved 18-tiden det helt store beredskab i gang.

Ud over en mindre brand i elskabet resulterede det nemlig også i en følgebrand i en af ridehallerne. Den del kunne klubben selv håndtere ved hjælp af en pulverslukker, men for en sikkerheds skyld blev en lang række af klubbens medlemmer alligevel tilkaldt for at holde ro på hestene.

Ligeledes troppede adskillige elektrikere med tilknytning til rideklubben op for at sikre sig, endnu en kortslutningsbrand ikke ville opstå.

- Selvom det ikke helt føltes sådan i øjeblikket, var det hele under kontrol. Alligevel er vi da lidt rystede, for tænk nu hvis vi ikke havde været der, siger instruktør Pernille Thomsen.

Hun understreger, at ingen af dyrene har taget skade. Var det ikke for de højtlydende sirener, havde de slet ikke nået at opfatte, der var fare på færde.

- Vi nåede ikke en gang derud, hvor det var nødvendigt at evakuere hestene. Det er klart, at de bliver lidt stressede i situationen på grund af brandbilernes udrykning og de mange mennesker, men ikke mere, end at de fik lidt hø og hurtigt faldt til ro igen, siger Pernille Thomsen.

Strømmen blev efterfølgende slukket, og indtil videre lyder meldingen på, at der ikke skulle være risiko for en gentagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce