Annonce
Egtved

Kræftens Bekæmpelse gør klar til indsamling i Egtved

Der bliver kun gennemført indsamling i Egtved, men Kræftens Bekæmpelse håber, at folk i resten af den tidligere Egtved kommune vil støtte med indbetalinger via Mobilepay. Arkivfoto: Jørgen Outzen
På grund af corona-situationen foretages kun indsamling i Egtved.
Annonce

Egtved: Har man lyst til at give tre timer af sin tid for en god sag, kan man søndag 16. august være med til at samle ind for Kræftens Bekæmpelse.

I år bliver det dog lidt anderledes, idet man på grund af corona-situationen har besluttet, at det kun er i Egtved, der foretages indsamling. I de øvrige distrikter i den tidligere Egtved kommune appellerer Kræftens Bekæmpelse til, at man foretager indbetalinger via eksempelvis Mobilepay.

- Kræft holder ikke pause, selv om corona er dukket op. Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi brug for din hjælp til at samle ind til kræftsagen. Mange indsamlere har en personlig grund. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft, siger Kent Jensen, som er indsamlingsleder i Egtved gl. kommune, i en pressemeddelelse.

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse. Netop rådgivning har der været endnu større efterspørgsel på under corona.

- Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten, siger Kent Jensen.

Man kan melde sig som indsamler på 70 24 20 20 eller via www.indsamling.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce