Annonce
Vejle

Kredsformand har fortsat fuld tillid til Carl Holst

Foto: Bax Lindhardt/Scanpix
syddanmark- I flere tilfælde har Carl Holst fået betalt kørsel til møder i Venstre af Region Syddanmark. Det er den nyeste af flere sager, der stiller spørgsmålstegn ved hans troværdighed.

Men Carl Holst har fortsat støtte fra Thomas Rosenstand, som er kredsformand for Venstre Esbjerg og Omegn, der opstillede Holst til Folketinget.

- Carl Holst har orienteret mig om nogle ting, og jeg er tilfreds med hans svar. Men så længe Statsforvaltningen og politiet undersøger tingene, kan jeg ikke udtale mig mere konkret, siger Thomas Rosenstand.

Han er også formand for Venstre i Hviding-V. Vedsted og oplyser, at foreningen ikke betalte kørepenge til Carl Holst, da han var gæstetaler. Det gjorde regionen til gengæld - uberettiget.

Ærlighed varer længst

Da kredsen i foråret 2014 ledte efter en folketingskandidat, lagde Thomas Rosenstand i et interview i Jydske Vestkysten vægt på, at kandidaten "er hæderlig, flittig, nøjsom - vi er en kreds, hvor man helst bager kringlen til generalforsamlingen for at spare - og har en høj grad af etik".

- Disse værdier gælder stadigvæk. Og Carl Holst har min fulde opbakning som vores folketingsmedlem, siger Thomas Rosenstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Annonce