Annonce
Billund

Kristian Hansen blev årets frivillig i Høreforeningen: Morfar, du er sej

Kristian Hansen er Årets frivillig i Høreforeningen. Privatfoto
Kristian Hansen fra Vorbasse fik den nystiftede hæder som "Årets frivillig" i Høreforeningen

Grindsted/Vorbasse: Den store sal på plejecentret Mødestedet i Grindsted var fyldt godt op, da 76 personer var mødt op til Billund Høreforenings årlige generalforsamling. Det er flere end normalt til foreningens årsmøder, og det skyldtes, at Kristian Hansen, Vorbasse, sammen med 54 andre fra hele Danmark var indstillet ”årets frivillig”.

Det blev en meget festlig aften, hvor tre personer fra landskontoret i Høje Taastrup var kørt til Grindsted for at overrække prisen.

Efter general- forsamlingen tog landsformanden Majbritt Garbul Tobberup ordet og overrakte prisen.

- Kristian har ligesom jeg selv et høretab, og vi ved, hvad nedsat hørelse giver af udfordringer i hverdagen. Kristian har siden kommunesammenlægning i 2007 været formand for Billund lokalafdeling, og med den ildsjæl han nu engang er, da har han formået at få både normalthørende og hørehæmmede til at være sammen ved arrangementer, idet han er en meget flittig bruger af vore skrivetolke, som gør, at foredrag bliver tekstet på en storskærm. Det at hørehæmmede har denne mulighed, gør at flere ligestillede ofte møder op til de samme arrangementer, og det er igen med til at bryde den personlige ensomhed og delvis isolation, som man møder hos hørehæmmede, sagde hun blandt andet.

Der var flere andre taler, også fra barnebarnet Laus på ti år. Han havde taget turen fra Hatting til Grindsted sammen med sin mor:

- Morfar, jeg synes du er sejl lød det fra den tiårige.

Kristian Hansen takkede for prisen.

- Tak til dem som indstillede mig, tak til dem som har været med i bestyrelsen gennem alle årene, og ikke mindst en tak til min hustru Karin, som har hjulpet mig med meget i foreningen gennem årene, lød det fra den glade prismodtager.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce