Annonce
Sport

Kristina sluttede sin landskamp nr. 13 på skadestuen - med en kæmpe pose ros

Kristina Jørgensen vred om på foden og valgte at tage på skadestuen efter landskampen mod Island i Forum Horsens. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Landstrænerne er meget begejstret for den 20-årige håndboldspiller fra Viborg.

Horsens: Kristina Jørgensen sluttede sin A-landskamp nr. 13 på skadestuen i Horsens, da Danmark besejrede Island med 24-17 i Forum Horsens,

- Det var fedt at spille på hjemmebane. Jeg genkendte mange af tilskuerne, men desværre vred jeg om på foden, og nu går turen til skadestuen, sagde Kristina Jørgensen, der støttede sig til sin mor på vej ud af Forum Horsens.

Hun fik sin håndboldopdragelse i Stensballe og Horsens HK, inden hun drog videre til Skanderborg og nu Viborg.

- Kristina har ydet en superpræstation på landsholdet, sagde Klavs Bruun Jørgensen. Hun er meget stærk i forsvaret. I offensiven har hun også potentialet, men i angrebet har vi haft begrænset tid til at spille hende ind. Jeg er dog sikker på, at hun er fremtidens playmaker. Husk på, at hun kun er 20 år.

Stine Jørgensen: - Kristina Jørgensen gør det godt i begge ender. Jeg kom også med på landsholdet, da jeg var 20 år, og jeg kan huske, hvordan det var. Hun er meget stærk i forsvaret. Vi skal finde ud at spille hende op, og så ved vi, at hun er skudstærk. Det har hun vist både i Skanderborg og Viborg.

Lars Jørgensen, forsvarsspecialist og co-træner:

- Kristina har et godt sind. Hun er arbejdsom, ydmyg og træner meget. Man ser ofte unge spillere være gode i angrebet, og så skal de lære at dække op. Kristina er allerede stærk i forsvaret, og det er et godt udgangspunkt.

- Da jeg kom op fra ungdomslandsholdet, havde jeg ikke niveauet til at spille på A-landsholdet. Vi kom på A-landsholdet, fordi der manglede nogen. Kristina er på A-landsholdet, fordi hun har niveauet. Jeg er ikke i tvivl om, at hun kommer til at spille mere end 100 landskampe, og hun bliver også en stor gevinst i angrebet med sin højde.

- Hun vil det bare så meget, og det kan betyde, at det til tider bliver lidt hektisk, men sådan er det med unge spillere. Når hun bliver mere rolig, bliver hun en perfekt to-vejs-spiller, lyder det fra Lars Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dobbelt-indbrud på Vejle-vej

Annonce