x
Annonce
Egtved

Kro får annulleringer i stribevis

Frygten for coronavirus betyder annulleringer på stribe hos Aagaard Kro, der nu må tænke i andre baner og tilbyde take away den kommende tid. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Frygten for coronavirus koster annulleringer helt hen i maj måned hos Aagaard Kro. Nu vil kroen tilbyde takeaway for at holde sig kørende.

Ågård: Det er ikke nemt at drive restaurant i disse dage, hvor myndighedernes anbefalinger for at inddæmme coronavirus får de fleste danskere til at afholde sig fra at tage på restaurant for at spise.

Det mærker man også hos Aagaard Kro, hvor den ene annullering følger den anden.

- Det er fuldstændig vanvittigt, hvad vi får af annulleringer i øjeblikket - og allerede helt frem i maj måned. Men vi holder skruen i vandet, siger indehaver Jesper Jensen.

Der må nu tænkes i alternativer, da de få gæster, der disse dage vover sig ind på restauranten for at spise, ikke kan holde 10 fuldtidsansatte medarbejdere beskæftiget. Alternativet bliver takeaway.

- Vi forsøgte os med det i weekenden, og der var opbakningen rigtig god. Derfor fortsætter vi med det, og så håber vi, at opbakningen fortsætter, fortæller han.

Et reduceret menukort med retter, der kan bestilles hjem, vil snarest blive offentliggjort på kroens hjemmeside og facebookside.

- De retter, vi tilbød i weekenden, var nok lidt for besværlige for folk at gøre klar selv derhjemme, men vi måtte tage udgangspunkt i de ting, vi havde købt hjem allerede. Nu vælger vi i stedet nogle retter, der er relativt ligetil for folk at gøre klar hjemme. Så må vi se, om den gode opbakning fortsætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce