Annonce
Give

Kulturhuset gør klar til den helt store indvielsesfest

Det gamle rådhus blev til midlertidigt kulturhus. Nu er det blevet moderniseret og renoveret, delvist nedrevet og i høj grad frisket op igen. Torsdag 8. oktober indvies det så som byens nye samlingssted med navnet ?Huset?.foto: mette mørk
Annonce
Give - Der arbejdes stadig på at få de sidste detaljer på plads. Men alle involverede er overbeviste om, at alt er klart til indvielsesfesten i Gives nye kulturhus på torsdag. Det kommer ikke til at gå stille for sig.

Der er lagt et så omfattende program, at de færreste kan nå at få det hele med. Til gengæld giver programmet god mulighed for at komme rundt og få et overblik over alle husets rum.

Festlighederne starter klokken 17 uden for selve "Huset". Her vil byens tre kor byde velkommen med sangen "Give er i live".

Dernæst vil borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V) holde den officielle indvielsestale, og efterfølgende vil der være underholdning, en instagramudstilling, autografskrivning af fodboldspillere fra VB og meget mere.
Kulturen får en central placering, selv om det ikke indgår i navnet. Men ?Huset? rummer nu mulighed for både professionelle og amatørers udfoldelse.foto: mette mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce