Annonce
Kultur

Kulturlivet genåbner: Musikforening booker færøsk folkpop-sanger

Fredag i næste uge er der koncert med Teitur i Byens Hus i Jelling. Arkivfoto: Simon Staun
Efter flere måneder uden livemusik er Jelling Musikforening klar til at annoncere en koncert med Teitur i Byens Hus. Koncerten foregår allerede i næste uge - og der er begrænset antal pladser.
Annonce

Jelling: Coronakrisen har ramt hårdt på kulturlivet, men nu er der endelig godt nyt for de musikhungrende på Jellingegnen.

Fredag 12. juni er Jelling Musikforening nemlig vært for en koncert med den færøske folkpop-sanger Teitur. Koncerten foregår i caféen i Byens Hus i Jelling.

- I Jelling Musikforening er vi glade for Danmarks genåbning, og for at støtte vores samarbejdspartner Byens Café donerer vi en koncert med ingen ringere end Teitur, fortæller Bo Riisbjerg Thomsen, formand for Jelling Musikforening.

Teitur - hvis fulde navn er Teitur Lassen - er født i 1977 i Thorshavn. Han har været en populær skikkelse på den danske musikscene siden 2003. Sidste år blev han yderligere kendt, da han deltog i TV 2's underholdningsprogram Toppen af Poppen.

- Det er et rigtig godt navn, som vi har fået booket med hjælp fra "Charlie" (leder af Jelling Musikfestival, red.). Han sidder jo med en masse kontakter til musikere, som brænder for at komme ud at spille. Og faktisk har vi haft Teitur i kikkerten tidligere, så det er perfekt, at det kan komme i stand, selv om det er med kort varsel, siger Bo Riisbjerg Thomsen.

Annonce

En corona-koncert

Konceptet er, at man køber en to-retters menu og får koncerten med i købet. Derudover sælger Jelling Bryggeri øl til happy hour-pris. Medlemmer af Jelling Musikforening har fortrinsret til at købe billetter, inden salget bliver åbent for alle.

På grund af de gældende corona-retningslinjer for kulturarrangementer med siddende publikum er der kun plads til cirka 80 gæster under arrangementet, som begynder med spisning ved 18-tiden.

- Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på, at retningslinjerne skal overholdes, og for nogle vil det blive første gang i flere måneder at begive sig ud i større forsamlinger. Derfor sidder publikum ved borde, hvor folk sidder med dem, de har købt billet sammen med, og vi måler op, så der er passende afstand mellem bordene, forklarer Bo Riisbjerg Thomsen.

Billetter kan købes af musikforeningens medlemmer fra onsdag 3. juni til og med fredag 5. juni i Byens Café inden for caféens åbningstid. Billetter kan også købes ved telefonisk henvendelse til caféen på telefon 7680 1990.

Fra lørdag 6. juni er billetsalget åbent for alle øvrige, forudsat at der ikke meldes udsolgt inden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce