Annonce
VB

Kun en sluttet kreds får adgang til Vejle Stadion

Vejle Stadion var næsten mennesketomt til testkampen i lørdags mod Silkeborg. Det samme bliver tilfældet, når VB søndag hjemme møder Næstved. Det bliver den første kamp om point efter coronapausen. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Omklædningsrummene må benyttes, når Vejle Boldklub søndag genoptager turneringen efter næsten tre måneders pause på grund af coronakrisen.
Annonce

Vejle: Det er en sluttet kreds, som søndag kigger med, når Vejle Boldklub genoptager turneringen.

Det sker hjemme på Vejle Stadion mod Næstved, og det er kun mennesker, som har en opgave i forbindelse med kampen, der får adgang.

Det betyder, at klubbens bestyrelsesmedlemmer automatisk er sikret adgang til kampen.

- Vi har fået at vide, at tre fra en klubs bestyrelse og ejerkreds må komme ind, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Jacob Krüger forventer, at der er omkring 100 mennesker inde på Vejle Stadion, når dommer Sebastian Aagerup blæser kampen i gang.

Det er inklusiv alt; bolddrenge, sikkerhedspersonale og mediefolk.

Sikkerheds- og evakueringsplanerne er ikke ændret i forhold til kampe med tilskuere, og derfor er der brug for sikkerhedsfolk inde på stadion. Der vil også befinde sig sikkerhedspersonale uden for stadion, da der skal holdes god og orden, hvis der under kampen forsamler sig mennesker udenfor stadion.

Vi forsøger at organisere det sådan, at spillerne får udleveret trøjen, når de kommer. Vi vil ikke risikere, at én af spillerne har glemt den der hjemme.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Spillerne skal komme omklædte

VB spillede i lørdags testkamp mod Silkeborg og prøvede for første gang at leve op til de skærpede krav, som er indført på grund af risikoen for smitte med Covid-19.

Siden er der lempet en smule på kravene. Blandt andet må spillerne nu bruge omklædningsrummene, som ellers var helt lukkede i forbindelse med Silkeborg-kampen.

- Spillerne må mødes i omklædningsrummet, når de gør de sidste forberedelser inden kampen, i pausen, og så må de også runde kampen af i omklædningsrummet, siger Jacob Krüger.

Dog er det fortsat forbudt for spillerne at klæde om sammen og efter kampen at bruge omklædningsrummets badefaciliteter.

- Spillerne skal fortsat komme omklædte og køre hjem kort efter kampen, siger Jacob Krüger.

Dog bliver der næppe tale om, at spillerne kommer kørende iført spillertrøjen til Næstved-kampen.

- Vi forsøger at organisere det sådan, at spillerne får udleveret trøjen, når de kommer. Vi vil ikke risikere, at én af spillerne har glemt den derhjemme, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce