Annonce
Vejle

Kun for voksne: Seriøse spillere samles på Nørremarken

- Spillebaren henvender sig til det voksne spillepublikum. Vi vil gerne have, at Vejles oddsere hygger sig sammen hos os, siger Bent Gasberg. Foto: Flemming Larsen
Den nye spillebar i Nørremark Center henvender sig til det voksne publikum, og det vil blive håndhævet af klubbens ejere.
Annonce

Vejle: - Vi henvender os til det voksne publikum, og vi vil også holde øje med, at tingene går rigtigt til.

Sådan lyder det fra indehaveren af Vejles nye spillebar, Bent Gasberg. Sammen med sin bedre halvdel, Karina, driver han også 3 Bar Spillecenter i Vedelsgade, og for parret har det altid været vigtigt, at tingene går ordentligt for sig.


Vi er et sted, hvor man kommer for at hygge sig sammen med andre oddsere.

Bent Gasberg


"Spillebaren" er navnet på Gasbergs nye sted. Efter en måneds istandsættelse af lokalerne i Nørremark Center 11, der tidligere rummede en kiosk, er parret for alvor klar til at modtage Vejles oddsere.

Annonce

Aftale med to udbydere

- Vi har lavet aftaler med to udbydere af spil, Stanleybet og Spillehuset. De tilbyder det, vores gæster efterspørger inden for spil. Spillehuset er en forholdsvis ny udbyder, men er i branchen kendt som en seriøs udbyder. Det samme er udbyderen Stanleybet, der henvender sig til både det unge og det lidt ældre publikum, siger Bent Gasberg.

Han har 30 års erfaring inden for branchen, og som selv tidligere kørte landet rundt og servicerede spilleklubber.

Han slår på, at man skal være 18 år for at kunne benytte Spillebarens maskiner.

- Spillebaren er et sted for det seriøse spillepublikum. Vi er et sted, hvor man kommer for at hygge sig sammen med andre oddsere, siger Bent Gasberg.

Han vil være særlig opmærksom på at overholde spillemyndighedens vejledning om ansvarligt spil.

Annonce

Nyeste maskiner

Spillebarens godt 250 kvadratmeter er indrettet med nogle af de nyeste maskiner.

- Det er noget oddsere er meget opmærksomme på, og derfor har vi som en seriøs spiller i markedet valgt de nyeste maskiner, siger Bent Gasberg.

Spillebaren holder åbent alle uges dage fra klokken 10 til klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce